נילסן התפטר...

יהיה מה שיהיה ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ראשית קשטן כבר חתם לשלוש שנים. לא נראה לי סביר שיעזוב. ואם כן . נאחל לאדומים שלי שיבוא מאמן שיוביל אותם לניצחונות לגביעים . כי בעצם זה הכל תלוי בהם. קדימה תרימו את הראש בעונה הבאה יהיה יותר טוב . מכינרת אחרת האדומה והמקווה
חמסה חמסה שום בצל יין

יייייייישששששש!!! כנרת !!

גברי קח אותו !! כנרת, זה הדבר הכי טוב להפועל !! אל אל הפועל !! אדום עולה ופאנא מלחמה !!

ומי יבוא במקומו?../images/Emo141.gif

בני פורמן מטאטא חדש מטאטא טוב . אבל מי אמר שיבוא אחד יותר טוב? בכל אופן יהיה מה שיהיה . שהאדומים שלנו סוף כל סוף ירימו את הראש יתחילו להאמין בעצמם ויסתכלו קדימה בלהט כמו קודם. באש ובמים נתגבר על כולם כפליים מכינרת אחרת האדומה וקצת חוששת?
חמסה חמסה שום בצל יין

כנרת !!! את יודעת מי??

גילי וג´ימי !! שילוב קטלני !! איתם אנחנו מפרקים את הליגה ! אדום עולה ! הפועל עולה !! פאנא מלחמה !!

בני פורמן../images/Emo140.gif

אולי אם קשטן יעזוב . יבוא גיל או גיא לוי . אולי בכל זאת מאמן חדש הוא יותר טוב בשבילנו. אניי כבר מתה מסקרנות מה התשובה של קשטן. אבל בינינו לא משנה מי יהיה. משנה שהאדומים שלי ירימו את הראש בגאווה . וייסתכלו על העונה הבאה בחיוב . שאפשר לנצח את כולם בגדול. בדם ובאש נתגבר על כולם ונראה לעולם . שאנחנו האדומים טובים יותר מכולם.

כנרת....... דילמה.....

מבחינת קשטן כמובן..... לוותר על חוזה גדול....... או לאמן את הנבחרת בתקווה להצליח...ואח"כ לאמן אולי האירופה... עם פוטנציאל ל $$$ קשטן-לנבחרת 9
אדום- לבלומפילד..... 1986 דקה 86 איזו דקה איזה גול !! גילי !!!

../images/Emo7.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
*מי ייתן שקשטן ימשיך בהפועל בשלוש עונות הבאות* |מחזיקה אצבעות|

MasterPotions

New member
החוזה של קשטן....

קשטן חתם לשלוש שנים אך אחד הסעיפים בחוזה שלו הוא שאם הנבחרת רוצה אותו,וגברי נותן לו הצעה,הוא יוכל להגיע לנבחרת(לפי החלטתו). אני חושב שהפועל מין ישאילו את קשטן להתאחדות.

voguemaster

New member
LOL מה אתה אומר!

שמעתי שיש פה איזה מנהל פורום של הפועל ת"א שאוהב לחטוף מכות
יש לי הרגשה שקשטן הולך לאמן. למה ? כי הוא ספציפית רצה סעיף בחוזה שלו שמאפשר לו לצאת ממנו כדי לאמן את הנבחרת. לפחות אצלו לא תראה משחקי כוחות בין שחקני מפתח בליגה. או לפחות כך אני מאמין. ייקח הרבה זמן עד שהנבחרת תתאושש מתקופת שרף השרץ! נילסן תרם לכך והוא מאמן מצוין, אבל גם הוא הושחת בסוף ע"י כל מיני גורמים מעורבים, ובסופו של דבר לא יכל לעשות את מה שטוב לנבחרת. אני מאמין שעם קשטן אף אחד לא יתעסק
אלי

למעלה