נהיה חורף.

../images/Emo93.gif נהיה חורף.

אני מדברת עכשיו, מדברת איתכם, מדברת אולי איתי. כי מניסיון קודם לאנשים נמאס, ומנסיון אחר קודם לבד זה לא טוב. ואז נהיה חורף העלים הירוקים כבר צהובים ואז נהיה חורף וחברים הולכים חוזרים ואז נגמר קיץ כבר לא יורד אל הסלון בתחתונים. נגמר קיץ. אתה מבין שהבדידות שלך נשארת מבפנים .. חורף זה חרא. במובנים האלה, החורפיים שלו, הוא חרא. הוא עצוב הוא מדכא, הוא לא משאיר שום מקום לתקווה (חוץ אולי מהמחשבה שאחרי כן יבוא קיץ, אבל גם הוא יגמר). עננים של חורף, לא עננים טובים של קיץ, אלא הדבר הטוב הזה, העננים, הופכים פתאום לאלה שהופכים את היום לכל כך אפור. וכל העננים שהיו פעם תקוות וקסם זוהרים, פתאום מסתירים את השמש. וכל החברים של הקיץ, הם מתגלים לפעמים כחברים לקיץ, לא בגלל משהו שעשו או שאמרו, אולי בגלל משהו שלא אמרו, משהו שלא ראו. והשלוליות הגדולות האלה, אחרי שמתלכלכים מהם קשה מאוד לצאת מזה. נורא קל להיסחף שמה פנימה. ונורא קשה לצאת (כי הג'ינס מתלכלכים ולג'ינס לוקח המון זמן להתייבש, ועוד כשיורד גשם). אני לא מנסה להיות פואטית, אני לא משהו בזה, ואני לא מנסה למשוך תשומת
מיותרת, כי היא תהיה מיותרת, רק לשחרר קצת. חוץ מזה שהחורף עושה לי דיכאון (ובגלל זה עברי שיך לחורף...) ומחר אם יהיה שמש יהיה יותר טוב. וזה יום קצת מוזר, לא מצב קבוע, אז אל תדאגו לי. אבל היום נהיה חורף

ואם להיות כנה

לא היום, בתקופה האחרונה, וזו מסתמנת כתחילת תקופה של חורף, שזה רע, אבל כבר הייתי שם, אני יודעת (לפחות מקווה שאני יודעת) להימנע משלוליות

דווקא לי זה עושה טוב.

אני ממש אוהבת חורף. היה לי יום מרגש היום. סיימתי ללמוד ב-4, והלכתי לתחנות (קילומטר בערך...) הלכתי עם חברה, ידיים בפליז-יד אחת מתחממת עם הבטריה של הפלאפון, יד שניה מקופחת, רוח מטורפת מעיפה לי את השיער שיצא מהקוקו על הפנים, צוחקת עם חברה שלי על דברים טיפשיים, הטיפות עושות לי נקודות על המכנסיים וכל שניה מלקקת את השפתיים שלא יתיבשו לי חלילה. (הופה בדיוק אני שומעת את חורף...) הגעתי לתחנות ונסעתי הביתה, נסעתי, הלכתי עד הבית. איך שנכנסתי הביתה- גשם מטורף. דווקא חברות שלי חושבות שאני עצובה. אבל ממש לא. היום היה לנו בינגו בית ספרי-ותנחשו מי נצחה?? יה יה...היה מרגש. נתנו לי שוקולד והלכתי לפינה חמה לקבל תשועות מחברות. אבל אני מאושרת. דיי! נמאס לי מכל הרגשות האלה כבר, צריך להנות מהחיים!! דיי כבר להיות עצובים!! זה לא עוזר בכלום. בעיקר אם זה רק בגלל שקר... תמיד בחורף -בקצה של המכנסיים יש מים...ובוץ..חחח זה מגעיל!! אבל שטויות.. קיצר- לי דווקא יש תקופה טובה, כולם בדיכאון ורק אני מנסה לרומם את המצב רוח- יש חברים שזה מצליח- ויש כאלה שלא. לא נורא!! מה שכן- בחורף- אין יום בלי חיבוק של 5 דקות ממי שזה לא יהיה. חבר-חברה-אמא-כלב. אולי נהיה שמחים כבר??????????!!!!!!!!!!! נו יום אחד.....יום אחד שלם! מהבוקר עד הלילה! תראו איזה כיף יהיה.

Principesa Reut

New member
נועעעעעההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יו, אין לך מושג איך אני צריכה חברה כמוך... שתוציא אותי קצת מהבסה ותרומם לי את המצברוח... לא יודעת מה קורה לי
חורף אמור להיות בשבילי הבסט טיים אוף די ייר... אני כל כך אוהבת חורף וללכת בגשם והכל... אבל היום הלכתי מבצפר הביתה, בלי מטריה... וממש... הממ... סבלתי
אוף, מעצבן אותי שהשתניתי כל כך... אני הולכת לשמוע את חורף עכשיו...

את בטוחה שזה החורף?

זה לא סתם עוד יום רע?כי את יכולה להתעורר,להסתכל החוצה ולראות יום יפה,גשם לפעמים זה מהיר ועצבני(כמו היום,בתוספת של ברד חזק)אבל לפעמים זה יורד ממש יפה,ומגניב,ו..זה לא ממש משנה,אפילו עננים יכולים להיראות במצבים מסוימים כל כך מעוררים תקווה הרבה יותר מהשמש, ולפעמים קמים ביום שמש יפה,אבל אז חם ומעצבן ונתקעים בפקקים(הפקקים של החורף הם יותר נחמדים),וישראלים זה עם עצבני ומעצבן,ורוצים ללכת לים אבל בדיוק הוא מזוהם ו..אני סתם מקשקש,אבל זה המטרה שלי,אנלא חושב שזה קשור לחורף או לא חורף, בכל מקרה-מקווה שיהיה לך כמה שיותר טוב..והרבה לפני שהקיץ יגיע.

Ez sLeeP

New member
למעשה,

לחורף, כמו החושך, יש תכונה מיוחדת. הוא יכול להעצים כל דיכאון, ואז משליכים את זה על המחסור באור, או המחסור בשמש. למזג"א יש השפעה על חיינו במידה הכי לא צפויה. כל בעסה הופכת לאיזה דיכאון קליני ממושך (אהרון - תתעלם מן ההערה האחרונה. אני יודע. בורות.) והכל נהיה אפור יותר. במידה מסוימת זה קשור לחורף. יקירתי, אני מקווה שתביני שאין סיבה להתחיל את החורף שלא בינואר (מטאפורה), ושהקיץ תמיד עימנו. נטול זיעה. נטול מחוסרי-הדיאודרנט שצחנתם עולה על כל דמיון. נטול הכל. לעוד ימים שטופי שמש ומרובי-גשמים. הכינרת טרם עלתה על גדותיה.

Rain Star

New member
לא סתם השוודים הם מהאנשים

הכי דיאוניים בעולם (זה על בסיס של א. הוכח מדעית, ב. איזה עוד סיבה יש להם לבוא לבקר בישראל!?!?!??)

תודה אהרון, למדתי הרבה

והאמת שבחורף יש לי את כל (ואני מתכוונת כולם.) התסמינים שכתובים שמה אבל זה כאילו תסמינים לעוד אלף ואחת דברים ולא רק לדיכאון חורף. חוץ מזה שלמרות כל מה שכתבתי שם למעלה אני עדיין מאמינה שלא צריך תרופה בשביל לרפא דיכאון ברמה כזאת אלא פשוט עבודה קשה על מודעות והחלטה חזקה.

למעלה