ות

E K O

New member
../images/Emo93.gifות

כן, שיטות.... לכל אחד יש שיטה למשהו, לא משנה מה, זה יכול להיות כל דבר.... אני אסביר.... אתם גרים כבר X שנים ו-Y חודשים בבית שלכם, מכירים שם כל פינה, יודעים איפה נמצא כל דבר.... אתם הולכים באותה דרך לבי"ס מספר שנים, או לבי"ס אחר.... אתם מכינים לעצמכם משהו במחבת או בסיר, או מנקים משהו, כל פעולה יומ-יומית שאתם יכולים לחשוב עליה.... תחשבו טוב.... האם יש לכם שיטה מסויימת לעשות אותה? האם אתם אוכלים בצורה מיוחדת? האם יש לכם קיצור דרך מיוחד לבי"ס? כל דבר שאתם יכולים לחשוב עליו, אני אישית יודע שאני מאוד מטורף בקטע הזה, אוכל בצורה מוזרה, מכין חביתה באותה דרך כל החיים שלי, הולך באותו מסלול לבית הספר.... יש קטע מסויים בבית שלי, במטבח, שאני הולך בצורה מסויימת שם ואז מזיז את הרגל בתנועה סיבובית כך שאני נכנס למטבח בצורה הכי יעילה [קשה להסביר] וגם לצאת יש לי דרך, במיוחד אם דלת המקרר פתוחה =] טוב, אני סתם משוגע, זה לא מחייב שגם אתם כאלה.... אבל אם יש לכם דברים כאלו או אחרים לחלוק, בשביל זה השרשור ^_^

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif מכירה את הקטע הזה...

יש לי די הרבה "שיטות" בסגנון, ואני לא בטוחה שאני זוכרת כרגע את כולן, אבל ננסה... כשאני קמה בבוקר או הולכת לישון בלילה אני עושה הכל בסדר קבוע [למשל - מדליקה את האור הקטן, שמה שעון מעורר, מזיזה את הכיסא, מכבה את האור הקטן וכו'... חחח] אני נכנסת באותה הדרך לבי"ס
[לא שיש הרבה אפשרויות בחירה..] אממ... גם לי יש דרכים מסוימות שבהן אני עוברת בבית
לא נזכרת בינתיים בדברים נוספים
...

iris 23

New member
אמממ רעיון נחמד ביותר../images/Emo45.gif

השיטות האלה מוכרות לכולנו..כולנו משתמשים בשיטות שהכי נוחות לנו.... אממ לי למשל יש שיטה של כתיבה..אני אוהבת להפוך את הדף באלכסון כשאני כותבת..יותר נוח לי... או למשל אני אוהבת שיהיה לי מסודר בצלחת..אני מסדרת סלטים,עוף ומה שזה לא יהיה..שונאת בלאגן בצלחת לכן יש לי את השיטות שלי לשמור על הצלחת מסודרת... יש לי רק דרך אחת ללכת הביתה[כי בדרך השנייה יש חופש ואני פוחדת חחח] יש לי שיטה מוזרה ללמוד למבחן...בעזרת מוזיקה חחח פעם אחת אפילו התבלבלתי וכתבתי למורה במקום הנושא של המבחן אז רשמתי שתי מילים של אותו השיר ששמעתי כשלמדתי חחח כשקלטתי שזה לא מה שהיא ביקשה מהר מחקתי בטיפקס והתחלתי להזכר חחחח בכל אופן אני יודעת שזה לא בדיוק השיטות אלא נושא אחר אבל סתם רציתי לשתף! איריס

eMiFrEaK

New member
../images/Emo8.gif מוכר...

למרות ששיניתי גישה לחיים לפני כמה חודשים... אז ככה שאין לי את כל זה יותר, בלי שיטות, כל יום אני עושה משהו חדש, מעניין.. לגוון זו אחת השיטות הטובות ביותר..!

Janem

New member
טקסים / ריטואלים... מאוד נפוצים אצל

י למשל, אני שותה את קפה הבוקר בדיוק ב7, אחרי 3 2 1 דפיקות בדלת של הדרוזים, 6 סיבובים נגד כיוון השעון, +3 בכיוון השעון, הכוס 3/4 מלאה. לפני מבחני בגרות הייתי לומד שעתיים שכל רבע שעה הפסקת כוס מים, ואז כל חמש דקות הייתי בשרותים. הייתי בא למבחן עם חמסה, ודופק לפני המבחן 3 פעמים על השולחן ויורק מעל כתף שמאל ואומר: מים ומלח... או שהייתי מושך באוזניים 3 פעמים... כשהיו לי משקפיים הייתי שם אותם בפוזה עם הזכוכיות למעלה כשהן מקופלות, ותמיד באותו מקום ובאותה זווית. ובכלל שאני רואה דברים מסודרים לא בזוויות הנכונות אני מסדר הכל שורה בשורה... אני עונד טבעות למזל, שכל טבעת "מוזה" משלה. יש טבעת דיכאון חלודה ויש טבעת סוטול וכו'... בחדר שלי תלויה פרסה. אני תמיד שם את הגיטרה בהשען על הכורסה, מול הדלת, והכורסה חייבת להיות מלאה בבגדים זרוקים, ערמות על ערמות... כשעישנתי כבד הייתי מגיע עד הצמר גפן בפילטר... מה עוד...??? O_____________ם אה כן, מכירים את הקטע של בקבוקי ליטר וחצי בתור מעפרות, אז היו לי 5 כאלה, אבל אז בסמליות זרקתי אותן בפעם האחרונה שהפסקתי לעשן... נקיונות אני עושה בחדר שלי כשהאבק הופך כבר לכדורים כמו במערב הפרוע... ובבית כשאני קם אני תמיד יורד למטה לגינה לעשות מתח, ואז אני יושב כמה דקות ומתרכז בכדי הפרחים של השכנים ובשתילים שלהם, וגם בעצים... זו גינה נחמדה. יש לי מנהג שאני תולש לימונים מהפרדסים שליד הבסיס שלי, ואז שותה איתם תה, זה קטע ישן אצלי. עוד קטע, אני מתהפך הרבה כשאני ישן. וזהו בנתיים, לא זוכר עוד דברים, העייפות... אני אתפלא אם זה לא ישלח 7 פעמים (סלולרי).

Janem

New member
:|

מה טורדני??? מה טורדני מה??? &%$$^#$^%#$^# מי כפייתי??? מה כפייתי?? מה הקשר כפייתי??? אני כפייתי??? ):( חחח, סתם... :) יש משהו בדברייך...

Janem

New member
טקסים / ריטואלים... מאוד נפוצים אצל

י למשל, אני שותה את קפה הבוקר בדיוק ב7, אחרי 3 2 1 דפיקות בדלת של הדרוזים, 6 סיבובים נגד כיוון השעון, +3 בכיוון השעון, הכוס 3/4 מלאה. לפני מבחני בגרות הייתי לומד שעתיים שכל רבע שעה הפסקת כוס מים, ואז כל חמש דקות הייתי בשרותים. הייתי בא למבחן עם חמסה, ודופק לפני המבחן 3 פעמים על השולחן ויורק מעל כתף שמאל ואומר: מים ומלח... או שהייתי מושך באוזניים 3 פעמים... כשהיו לי משקפיים הייתי שם אותם בפוזה עם הזכוכיות למעלה כשהן מקופלות, ותמיד באותו מקום ובאותה זווית. ובכלל שאני רואה דברים מסודרים לא בזוויות הנכונות אני מסדר הכל שורה בשורה... אני עונד טבעות למזל, שכל טבעת "מוזה" משלה. יש טבעת דיכאון חלודה ויש טבעת סוטול וכו'... בחדר שלי תלויה פרסה. אני תמיד שם את הגיטרה בהשען על הכורסה, מול הדלת, והכורסה חייבת להיות מלאה בבגדים זרוקים, ערמות על ערמות... כשעישנתי כבד הייתי מגיע עד הצמר גפן בפילטר... מה עוד...??? O_____________ם אה כן, מכירים את הקטע של בקבוקי ליטר וחצי בתור מעפרות, אז היו לי 5 כאלה, אבל אז בסמליות זרקתי אותן בפעם האחרונה שהפסקתי לעשן... נקיונות אני עושה בחדר שלי כשהאבק הופך כבר לכדורים כמו במערב הפרוע... ובבית כשאני קם אני תמיד יורד למטה לגינה לעשות מתח, ואז אני יושב כמה דקות ומתרכז בכדי הפרחים של השכנים ובשתילים שלהם, וגם בעצים... זו גינה נחמדה. יש לי מנהג שאני תולש לימונים מהפרדסים שליד הבסיס שלי, ואז שותה איתם תה, זה קטע ישן אצלי. עוד קטע, אני מתהפך הרבה כשאני ישן. וזהו בנתיים, לא זוכר עוד דברים, העייפות... אני אתפלא אם זה לא ישלח 7 פעמים (סלולרי).

the freaky girl

New member
יאפ..:]

הרבה דברים... למשל הכנת קפה - יש דרך מסויימת שאני שותה את הקפה [קודם סוכר, אח"כ גרגירי קפה, אח"כ מים שב-ד-י-ו-ק רתחו, לערבב טוב טוב ואז חלב.. כמובן במינונים המתאימים...]. כנ"ל כשאני הולכת לכל מיני מקמות, שאני מתרגלת ללכת אליהם [חדרים בבית, מקומות מסויימים בעיר, מומות מסויימים בבית ספר וכולי...] שאני כבר הולכת אליהם אוטומטית ואז אני נזכרת שאני לא צריכה לשם..
טוב, אני ל יודעת אם זה נחשב ל"שיטה"... וכולי וכולי וכולי...

AeroSlash

New member
וואי שיטות...

היו לי המון פעם.. לאחרונה, וזה קשור להמון דברים, אין לי אף שיטה. אני עושה הכל איך שבא לי כי פשוט אין לי כוח לעשות את הדברים "נכון" - זה לא טוב, זה מין הזנחה, אני לא שומרת על דברים ששמרתי פעם, כאילו, הדברים הרבה פחות חשובים לי שיהיו בסדר כלשהו. וואי אני מסובכת :D

למעלה