התבלבל לי השיר....

m L m

New member
../images/Emo93.gif התבלבל לי השיר....

מישהו יכול לעזור לי לסדר אותו? *מרגישה כמו גננת.... הכל על מנת להעיר את הפורום
* But no one needs to know right now I want bells to ring, a choir to sing But no one needs to know right now And I'm not lonely anymore at night No one needs to know right now... But no one needs to know right now I think I've been hit by Cupid But no one needs to know right now But no one needs to know right now And he don't even know it yet A little Benji we call Leroy And I've been busy makin' big plans And he don't know only only he can make it right I'll tell him someday some way somehow But no one needs to know right now But boy have I been hit by Cupid Am I dreamin' or stupid? I'm not dreamin' or stupid And he don't know only only he can make it right The white dress the guests the cake the car the whold darn thing I'll tell him someday some way somehow We'll have a little girl a little boy I got my heart set, my feet wet I met a tall, dark and handsome man And I'm not lonely anymore at night But I'm gonna keep it a secret for now But I'm gonna keep it a secret for now אהה, ואל תרמו!!! תעשו מהזיכרון.....

roniway1

New member
מעריצי שאנייה להתפקד!../images/Emo123.gif

מירי , צריך למצוא דרך להעיר את הפורום: אז יש לי כמה הצעות: 1.צריך לעשות צ'אט לדעתי כל שבוע בתאריך שיהיה מוסכם על שאר חברי הפורום , וכך נוכל לשמור על קשר והפורום יתחיל לפרוח. 2.אני מציע שנעשה דיון על הופעות של שאנייה , כל אחד ינתח הופעה מסויימת ,(אפשר להיעזר לשם כך בפורומים בינלאומיים של שאנייה ). 3.אני מציע שכל אחד מאיתנו יבקר באתר של שאנייה ויאמר מה דעתו ,איזה ציון הוא נותן לאתר , איך ההתרשמות מהאתר ,עיצוב , איכות תמונות , מאמרים וכו". (כל פעם נשמע סקירה מחבר או חברה אחרים.). 4.וכמובן אפשר לחשוב על כל מיני משחקים ,סקרים ,ועוד כל מיני דברים. אשמח לשמוע את דעתך

cosefi15

New member
אוקי יש לי רעיון..

דיפדפתי קצת אחורה בדפי הפורום וראיתי שמירי הציעה את המשחק שהמטרה לזהות את השיר ... אהבתי את הרעיון ... אז הנה אני אתחיל - זהירות זה יהיה קשה ! need some baby blues reflectin' in the mirror Tellin' me all the things I wanna hear

cosefi15

New member
זה עוד מהדיסקים .....

שהיא לא קראה לעצמה שניה טווין

cosefi15

New member
You Lay a Whole Lot of Love on Me

דווקא לא שיר משהו... Won't you let a lady buy you a cold brew אנשים, להתעורר , מה זה היובש הזה?!?!

למעלה