גילו אותי

MooN of 1986

New member
אני לא אשאל מה ואיך... אבל...

אתה יכול לנסות להסביר לי מה זה אומר "גילו אותי"

אני אנסה להסביר

בלי לחשוף פרטים, אבל יש אנשים שכנראה יודעים עלי (שאני לא דתי) ולא ברור לי מאיפה הם יודעים את זה, ולא זו בלבד אלא שיש לי בסיס לחשד שהם כבר העבירו את המידע למקומות ה"נכונים". אינני מוציא מכלל אפשרות שמי שגילה אותי קורא את השורות הללו ביחד איתכם, אז שיהיה לו לבריאות ושילך להזדיין.

היום זה היה הפעם האחרונה

שהלכתי לשחרית, פשוט אני עדיין קצת מבוהל מהגילוי שלי אז יש קצת נסיגה אחורנית, אבל לא עוד!!! מעכשיו אני משתף פעולה, מי שרוצה לגלות אותי שיגלה. <אז גיליתם, אז מה?>

שיהיה לך בהצלחה

יכול להיות שבאיזשהו מקום, רצית כבר שזה יקרה? ומה זה אומר לגביך מכאן והלאה?

avidadon

New member
מה ?

רק נדמה לי או שאתה באמת לא מתרגש מהעניין.. זה לא אמור לשנות לך עכשיו את החיים מקצה לקצה?

אני לא ממש מתרגש

אני גאה בעצמי שהפסקתי להאמין באמונות תפילות, מה זה יעשה לי בהמשך? לא יודע, אני נותן לענינים לזרום. יחזקאל פרק א אֶל אֲשֶׁר יִהְיֶה שָׁמָּה הָרוּחַ לָלֶכֶת יֵלֵכוּ

קודם כל מזל טוב...

אז סופסוף אנשים יודעים שיצאת בשאלה... אני חושב שמהתחלה חשבת שצריך לגלות את זה ל"ציבור הרחב" אז זה קרה... פשוט תמשיך עם מה שאתה עושה אתה עושה את הדבר הנכון... אני רק מקווה שלא יזרקו אותך מהבית כמו שקרה לכמה אנשים שאני מכיר...

תתחדש ותהנה (אם אפשר)

בהצלחה בכל מקרה מעניין איך זה יתפתח. אני בטוחה שבסוף המסלול תצא מנצח (אבל מתי יגיע סוף המסלול???) >ספל חמאה במקומות הנכונים (בלי מרכאות)<

grinberg

New member
הייתי אומר שבשבילך הפורום רק

מזיק לך. נו יאללה צא כבר! חחח

למעלה