elgu1

New member
../images/Emo92.gif

שלום!!!!אני מחפש מישהו/מישהי לשיחות טלפון באנגלית אני בינוני באנגלית ומעוניין להיתחזק ע"י שיחות טלפון אם יש לך זמן אני פה או ב--052-664482 או 04-8330243 אני אתקשר בחזרה ע"מ שלא תשלמו עבור השיחה כמו כן אני מחפש קלטות שמע באנגלית שלכם גיא.

המממ... אני רואה שאתה מאיזור הצפון

טוב, כנ"ל אני... אני בעיקרון גר בטבריה ואם אתה רוצה אפשר לעשות את זה בצורה הרבה יותר נוחה (וזולה) על כוס קפה ופנים אל פנים... לי זה גם יהיה הרבה יותר נוח (שונא שיחות טלפון ארוכות שכמוני)... צור קשר במסר אם אתה רוצה

Athaclena

New member
קלטות

לא בטוחה מה כוונתך אבל סדרת הרדיו של מדריך הטרמפיסט לגלקסיה זה גם כיף וגם באנגלית. יכול להיות שאפשר למצוא אותם באינטרנט בMP3 אבל אני לא יודעת.

elgu1

New member
../images/Emo36.gifהיי../images/Emo26.gif

יפה אני יכול לימצוא את מדריך הטרמפיסט?

Athaclena

New member
לא יודעת

באמאזון יש וזה עולה הרבה. אולי יש אנשים בפורום מד"ב שיודעים... אני העתקתי אותם ממכרים שלי ואולי יש אותם בקאזה או משהו

אררר Athaclena, דארלינג

באופן רשמי אסור לדבר על קאזה או על הורדות בקאזה ובתוכנות הדומות לה... לזה נחשב לא חוקי כי זה כאילו שידול לפשע (הפרת זכויות יוצרים)... אז אני לא דיקטטור והאמת אני גם לא מי יודע מה מתרשם מזה אבל דו מי א ג'סטה... Next time, use private messages...
וחוץ מזה, אני חייב לקנות את "The ultimate hitchhikers guide".... את מכירה אותו?

Athaclena

New member
זה הספר הכחול הגדול עם 5 כרכים

וגם סיפור קצר? זה שיש בכל חנות ספרים בערך? מכירה, בטח. קראתי, בטח. יש לי, לא... יש לי את ה-4 הראשונים בספר אחד (זה מה שהיה וזה היה יותר זול מה-5), ויש לי את הסיפור הקצר בנפרד, והאמת שיש לי את 2 ספרי DIRK GENTLY אבל את MOSTLY HARMLESS אין לי. כי לא כל כך אהבתי אותו, ולא ראיתי אותו יד-שניה. וסליחה... באמת
. לא יחזור על עצמו. עכשיו אני קוראת ספרים על MILES VORKOSIGAN וזה ממכר, מצחיק ופשוט אדיר. לא יכולה להפסיק לקרוא מאז שהביאו לי.

edlessme

New member
לכל המעוניינים לשפר את האוצר מילים!

אתמול יצא לי לנסות את זה ובאנה... זה פשוט ע-נ-ק... תנסו לתרגם קטעים באנגלית.. ולא סתם קטעים (ראה ערך: טום קלנסי, טקסטים של בריטני ספירס....). אני מדבר פה על שירים של להקות רוק ישנות, טקסטים ויקטוריאנים,ספרים כמו שר הטבעות ואנה קרנינה... מומלצים: החלילן בשערי הזריחה של הצעיף הורוד ומלחמה ושלום של טולסטוי...

למעלה