../images/Emo92.gif

שלום רב, אני מחפסת צאצאים של בני משפחה של סבי, אלמוזנינו אשר הגיע כתינוק עם הוריו מיוגוסלביה לרומניה ב1860.כל אלמוזנינו מרומניה מספרים שהם צאצאי מהגרים מיון ולא יוגוסלביה.זה מאד חשוב לי! תודה

משפחת אלמוזנינו

משפחת אלמוזנינו הייתה בחיפה בכרמל ברח' ויתקין. מוצאם מרומניה. האב היה מורה לנגינה בקונסרבטוריון העירוני. יש לנסות לבדוק את צאצאיו. לא בעייה דרך משרד הפנים - ברישום אוכלוסיןמבקשים כתובת וממלאים את הטופס. השירות חינם. שבת שלום, לאה.

תודה ללאה

לאה, אני מודה לך על המידע,אנסה לבדוק גם מקור זה. שבת שלום,רחל

ראם ערן

New member
הי רחל וברוכה הבאה.

את לא לבד...או יותר נכון לא היחידה שמתענינת במשפחת אלמוזלינו
אם תחפשי בjewishgen family finder תחת השם ALMOZELINO , תמצאי מספר חוקרים המתענינם במשפחה בהם כאלו מיגוסלביה. פנייה אליהם אולי תעזור לך. אם את מחפשת קרובי משפחה כדאי להתחיל ב"יער העצים" אשר באותו אתר. אלו נקודות טובות להתחלה. בהצלחה ערן

תןדה לערן

ערן,רב תודות לך,אני כבר "שקועה" בכתובות שנתת לי ואני פשוט מפיצה את בקשתי לכל הכוונים. אגב, השם הוא almosnino ולגמרי לא almozelino למרות שברור לי שיכול להיות אותו המקור. שוב תודה,רחל

ראם ערן

New member
זו השעה...../images/Emo8.gif

בנראה הייתי כבר אפוף... אבל ראיתי שגם לalmosnino יש חוקרים. אני שמח כבר התחלת לתקשר איתם. אל תשכחי לעדכן אותנו בהצלחה ערן

וינונה

New member
לרחל - הכרתי זוג שמוצאו מרומניה

אלמוזלינו(אלמוזנינו) בונדי(יום טוב) וכרמלה(לבית?). האם השם מופיע בקרב בני משפחתך?

היי וינונה

תודה על התייחסותך.אנחנו מאמינים שאלמוזלינו זה ענף אחר-אנחנו עומדים על שני הנונים- אלמוזנינו. כמובן שגם יכול להיות שיבוש עתיק. מענין שהשם בונדי-יום טוב חוזר הרבה ברשימות עד ימינו וגם מצאתי כאלה בבית הקברות בבוקרשט. בכל מיקרה, תודה אבל זאת לא המשפחה שאני מבקשת.

למעלה