...

williams

New member
../images/Emo92.gif...

אני לא נמצאת פה כל-כך הרבה בזמן האחרון בגלל הלחץ בסוף שנה... (בטח מוכר לכם מאיפשהו...) אבל אני אודה לכם מאד אם תענו לשאלון קצר :) 1. שם: 2. גיל: 3. מזל: 4. ספר אהוב: 5. סרט אהוב: 6. בילוי מועדף: 7. חבר/ה הכי טוב/ה: 8. עונה אהובה: 9. מקצוע מועדף (אם קיים כזה): 10.הדיסק המועדף (של רובי כמובן!):

מרילנצח

New member
להיות חולה זה משעמם...

לכן אני יענה לך.. 1. שם: מור(יה)
2. גיל:22
3. מזל:דגים
4. ספר אהוב:רק אחד?? טוב.. אליפים, שחר,ואורי של אסתר שטרייט וורצל. 5. סרט אהוב:ריקוד צמוד ,ריקוד מושחת, אשה יפה.
6. בילוי מועדף:שינה.. או דיסקוטקים.. (מי אמר שאני לא מפוצלת..)
7. חבר/ה הכי טוב/ה:הדר, חגית, אייל ואפרים.
8. עונה אהובה:חורף... מתגעגעת אליו....
9. מקצוע מועדף (אם קיים כזה):התפתחות סנסו מוטורית.
10.הדיסק המועדף (של רובי כמובן!):i've been excpecting u ועכשיו פניה נרגשת לאומה:
מי שלקח לי את הדיסק הנ"ל שיחזיר לי אותו כבר!!!!!!!!!!!
לילה טוב
מור החולה..

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

1. שם: דרור 2. גיל: עוד מעט 16
3. מזל: ביש. סתם, בתולה. 4. ספר אהוב: האלכימאי של פאולו קאולו. (כולם אומרים אותו, אבל זה פשוט ספר ענק). 5. סרט אהוב: "לבבות באטלנטיס" ו"לשמור אמונים". 6. בילוי מועדף: ריקודי עמבה 7. חבר/ה הכי טוב/ה: הממממ 8. עונה אהובה: חורףףףףףףף 9. מקצוע מועדף (אם קיים כזה): ספרות
10.הדיסק המועדף (של רובי כמובן!): הממממ לא יודע, אני ממש אוהב את שלושת הדיסקים שלו שיש לי

adis90

New member
ברוכה השווה../images/Emo174.gif../images/Emo29.gif

1. שם:עדי 2. גיל:13 3. מזל:שור 4. ספר אהוב:הארי פוטר 5. סרט אהוב: דיסני 6. בילוי מועדף:קולנוע 7. חבר/ה הכי טוב/ה:חסויה, לא מהפורום 8. עונה אהובה:קיץץץץץץ 9. מקצוע מועדף (אם קיים כזה):אין 10.הדיסק המועדף (של רובי כמובן!):האחרון...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

שם - קרין
גיל - 24
מזל - עקרב
ספר אהוב - חניבעל/תומאס האריס
סרט אהוב - הצלצול
בילוי מועדף - סרט
חבר/ה הכי טוב/ה - החבר שלי
עונה אהובה - קיץ
מקצוע מועדף - ספרות
דיסק מועדף ( של רובי... ) - Sing When You're Winning

love amor

New member
טוב נו...

1. שם:עדי 2. גיל:16 3. מזל:דגים 4. ספר אהוב:אממ..כרגע נסיכה אפריקנית-רם אורן 5. סרט אהוב:החתונה של החבר שלי,אמא חורגת וכל סרט של ג'וליה רוברטס 6. בילוי מועדף:סרט 7. חבר/ה הכי טוב/ה:כאילו אם אני יגיד ת'שם זה עוזר.. 8. עונה אהובה:אביב 9. מקצוע מועדף (אם קיים כזה):אף אחד בעיקרון..אם כבר תקשורת 10.הדיסק המועדף (של רובי כמובן!):כולם

Kettercat

New member
תורי ../images/Emo13.gif

1. שם: מאיה 2. גיל: 17 3. מזל: טלה 4. ספר אהוב: True - Martin Kemp 5. סרט אהוב: "זהות כפולה", "אויב המדינה", "קיי פקס" 6. בילוי מועדף: צפייה שקטה בסרט בבית עם כמה חברים/בן-זוג 7. חבר/ה הכי טוב/ה: אור 8. עונה אהובה: אביב 9. מקצוע מועדף (אם קיים כזה): גרפיקה ממוחשבת 10.הדיסק המועדף (של רובי כמובן!): תלוי במצב רוח

escaping

New member
it is I! me! umm... anat?

גם אני חולהP: שפעת... כצפוי, דווקא בחופש.... 1. ענת 2. 15 3. גדי 4. כל השרלוק הולמסים 5. אוי... space balls הגדול... 6. יציאה לסרט/ באולינג עם חברות 7. באמת... שם יגיד לכם משהו? 8. חורף רולז! 9. אממ... אם כבר אז אומנות. אחר כך אנגלית..... 10. האחרון, ו-i've been expecting you

netaK

New member
אני אני אני ../images/Emo9.gif

1. שם: נטע 2. גיל: 17 ו...שבוע ו....5 ימים 3. מזל: תאומים 4. הממ האחרון שקראתי היה מעולה...משוואה עם נעלם 5. אקס מן
6. המממ...לא בחוץ, כמה שפחות אנשים שאני לא מכירה
7. המממ...הרבה
8. עונה 3 של הכי גאים שיש
המממ חורף
9. היסטוריה, בגלל המורה 10. המממ....כולם כל כך טובים!

williams

New member
לגבי השמות....

בקשר לשם של החבר/ה הכי טוב/ה בשאלון, אז זה באמת די דבילי :) אבל בכל זאת סתם תכתבו...

למעלה