מוררררר

New member
../images/Emo92.gif

נורא משעמם לי ואין לי מה לעשות...אז בבקשה שכולם יכתבו משהו...לא משנה מה כל עוד זה ישעשע אותי!!!

lolly1

New member
את??

אני יושבת לי מול המסך.. נרדמת... ולא מעייפות..טוב..גם. אבל הרוב משעמום. ליאור-איפה את? כמה זמן לעשות שיעורים?? משעמם ליייייייייייייי מור אני ואת-חידון..??

מוררררר

New member
למה לא...

תתחילי את... אבל יש לי סיפור....הייתי צריכה באנגלית לכתוב חיבור על מי הגיבור שלי ולמה...אחרי הרבה עבודה כתבתי על ג´סטין...פשוט הייתי חייבת לנסח את זה כדי שמורה לא תבין מזה משהו לא טוב...אבל יצא טוב והוא מזה יצא מיזה גיבור!!!

מוררררר

New member
משעמם לי אז אני שמה את

החיבור שלי ג´סטין באנגלית... תגידי לי מה אתן חושבות...ואפילו אם אתן לא אוהבות את ג´סטין תתעלמו מזה שזה עליו ותגידו לי מה אתן חושבות על החיבור וכמה אני יקבל...

lolly1

New member
מור החיבור

שלך ממש יפה אבל מכיוון שזה יוגש כנראה למורה באנגלית.. יורידו לך על הדקדוק.. אז אם את רוצה תיקונים תגידי כי צריך כמה....

lolly1

New member
הרגע

סיימתי 6 עמודים שיעורים באנגלית בדקדוק.. :) לא הרבה.. פשוט פה ושם שיורידו לך על זה ניקוד. אני לא מתכוונת להיות מגעילה.. זה לטובתך.. אני אשנה ואשלח לפה.

מוררררר

New member
תראי...

אני דוברת אנגית...נולדתי וגרתי עד גיל 9 בארצות הברית....אני גם בדוברי אנגלית בבצפר... הגשתי כבר את החיבור אבל לפי דעתי המורה לא תיתן לי פחות מ-95... אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת מה את חושבת שלא בסדר בו...

mor 5

New member
איך אהבתי את החיבור:)

אני שומרת.. לא איכפת לך נכון??

lolly1

New member
גאה בך!!

תמיד טוב לשבח את הגאים!! גם אם זו רק דמות..... שאלה..ממממ.. : זה קל ונראה לי ששאלו אבל ממש אין לי שאלות!!!: לאיזה מגזין דיגמנה מל?

lolly1

New member
לא רוצה לקלל

אבל לא פייר.. למה את גרת שם ואני תקועה בחור הזה???!! למה בכלל באתם לכאן? אני לא הייתי זזה!!

מוררררר

New member
תודה רבה

אבל כבר הגשתי....לא נורא...היא תיתן לי 95...בחיים לא קיבלתי פחות ממני בחיבור... אני יבוא אלייך פעם הבאה לפני שאני מגישה

lolly1

New member
חחחח..

זה לא רציני!!! זה רק לעשות הגהה לפני שמגישים.. ואני בטוחה שתקבלי ציון מעולה לא משנה כמה טעויות כתיב תעשי..!! תלוי במורה.. מה עם השאלה??

מוררררר

New member
אני לא זוכרת איך קראים למגזין...

אבל זה לא ממש מזיז לי כי אני דיי לא מתעניינת בלסביות...ג´סטין ובריאן הרבה יותר מעניינים אותי!!!! תזכירי לי...

מוררררר

New member
אבל האמת היא

שאני רואה כמה שגיאות בסיסיות בתיקונים שלך...אבל זה קטע של דיבר אנגלית...ישראלים לא מרגישים בטעויות כאלה...לי זה פשוט נשמע ונראה לא נכון נגיד בקטע שכתבתי על האויב של ג´סטין אני כתבתי:justin´s enemy ואת כתבת: justins enemy תמיד לפני שיכות של מישהו צריך לשים את האפוסטרופי...

lolly1

New member
לאאאאאאאא

זה פשוט מעצבן לשים את זה.. אז דילגתי תיארתי לעצמי שתביני לבד.. אבל אצלי.. נגיד זה לא לפי חוקים וכאלה. אני הולכת לפי היגיון.. אצלי זה מאוד שונה מאחרים..

ayaliar

Well-known member
הייתי קצת המומה

עכשיו שאת אומרת שאת דוברת אנגלית אני מבינה! חיבור ממש ברמה גבוהה ועוד אחרי שבדקתי בכרטיס שלך ראיתי שאת בת 14 הייתי בטוחה שמישהו כתב לך את זה כי אין אנשים בגיל 14 בארץ שמסוגלים לכתוב בכזו רמה. כל הכבוד. לדעתי הטעויות היחידות הן מה שנקרא typos, טעויות הקלדה. מה שכן...ואת זה את צריכה לדעת - שם המשפחה שלו הוא Taylor ולא Tailor אבל על זה לא מורידים ציון נכון?

למעלה