הממ... אוקי: יש לי כמה דברים
לומר לך אורית: דבר ראשון: את לא תגידי לי מה לעשות! אם משהו מפריע לך, את יכולה לבקש, משהו בסגנון: "אני חושבת שהסקר ששמת לא טוב. אתה יכול בבקשה להוריד אותו?" זה דבר ראשון. דבר שני: אני שאלתי אנשים איזה סקר לשים... את נתת לי רעיון?? לא... אז אל תתפלאי. את לא יכולה לבוא בטענות, אם את לא עוזרת. אם הסקר מפריע, אני אוריד אותו. רק שתדעו שאני לא המצאתי אותו... אז סתם, שתדעו... דבר שלישי: זכות אנשים להביע את דעתם. אין צנזורה בפורום, אלא אם זה קללות וכד´... וזהו, נראה לי... אה, עוד משהו... שכנראה הוא דבר רביעי: שוב אנחנו דנים בזה: הערצה זה לאו דווקא באדם עצמו, אלא יכולה להיות גם הערצה למוסיקה מסויימת של בנאדם. למשל, אני שונא את זאתי ששרה את השיר "like a bird", אבל אני חושב שיש לה שיר אחד יפה... אז אין קשר... ככה שאפשר לחשוב שמייקל עשה ניתוח לשינוי צבע הגוף שלו, אבל זה לא אומר שאותו בנאדם שחושב ככה הוא לא מעריץ. אז הפורום צריך ללמוד שלא חובה להיות מעריץ פאנאטי (כמו שאמרו, בונה מקדשים וכד´ למי שהוא מעריץ) אבל אפשר גם להעריץ באותה מידה בלי הליכה שולל מבלי להסתכל לצדדים... זה משהו חשוב שחייב להשתנות בפורום. ואם הסקר מפריע, אני אוריד אותו - רק אם יש לאורית הצעה אחרת. אני רוצה שאורית תציע משהו, כדי שהיא לא תתלונן שוב בסוף. זהו