~orit~

New member
תמונה שנייה

מהתקופה שהוא היה יותר כהה. כאן ניתן לראות כתמי ויטליגו לבנים.

~orit~

New member
אם יש טעם אני אמשיך מחר.

אני צריכה לעבוד מחר אז כדאי שאני אלך לישון.

Art Of Madness

New member
תקראי שלוש הודעות למעלה..את מה

שכתבתי ´את מתעקשת לא להגיב על הדבר שאני מדברת עליו´ אין טעם שאני אכתוב את אותה התגובה פעמיים...

תקראו את זה:

I may disagree with what you have to say, But I shall defend to the death your right to say it. אני מאמינה כי כל אדם מגדיר בעצמו מהו מעריץ האם הוא מעריץ וכיצד מתבטאת הערצה בעיניו. אני חושבת שהערצה צריכה לבוא בעקבות מעשים ופעולות של האדם הראויים להערצה, אך ההערצה לא צריכה להגיע לרמה של סגידה והליכה אחרי מישהו בלי להסתכל הצידה ולראות אם האדם שאחריו הולכים פועל כשורה. נדמה מתוך הדברים של חלקיכם שאתם תאמינו לכל דבר שמייקל ג´קסון יגיד וזה משום שהוא "מייקל ג´קסון", אל תשכחו שגם הוא בנאדם, והוא מסוגל לטעות, לפשל ולשקר ולכן אנחנו לא תמיד נדע מהי האמת לגבי מייקל. אני מאמינה בכל מקרה כי צבע עורו של מייקל השתנה בעקבות המחלה ויטליגו.
מיכל

Marty McFly

New member
הממ... אוקי: יש לי כמה דברים

לומר לך אורית: דבר ראשון: את לא תגידי לי מה לעשות! אם משהו מפריע לך, את יכולה לבקש, משהו בסגנון: "אני חושבת שהסקר ששמת לא טוב. אתה יכול בבקשה להוריד אותו?" זה דבר ראשון. דבר שני: אני שאלתי אנשים איזה סקר לשים... את נתת לי רעיון?? לא... אז אל תתפלאי. את לא יכולה לבוא בטענות, אם את לא עוזרת. אם הסקר מפריע, אני אוריד אותו. רק שתדעו שאני לא המצאתי אותו... אז סתם, שתדעו... דבר שלישי: זכות אנשים להביע את דעתם. אין צנזורה בפורום, אלא אם זה קללות וכד´... וזהו, נראה לי... אה, עוד משהו... שכנראה הוא דבר רביעי: שוב אנחנו דנים בזה: הערצה זה לאו דווקא באדם עצמו, אלא יכולה להיות גם הערצה למוסיקה מסויימת של בנאדם. למשל, אני שונא את זאתי ששרה את השיר "like a bird", אבל אני חושב שיש לה שיר אחד יפה... אז אין קשר... ככה שאפשר לחשוב שמייקל עשה ניתוח לשינוי צבע הגוף שלו, אבל זה לא אומר שאותו בנאדם שחושב ככה הוא לא מעריץ. אז הפורום צריך ללמוד שלא חובה להיות מעריץ פאנאטי (כמו שאמרו, בונה מקדשים וכד´ למי שהוא מעריץ) אבל אפשר גם להעריץ באותה מידה בלי הליכה שולל מבלי להסתכל לצדדים... זה משהו חשוב שחייב להשתנות בפורום. ואם הסקר מפריע, אני אוריד אותו - רק אם יש לאורית הצעה אחרת. אני רוצה שאורית תציע משהו, כדי שהיא לא תתלונן שוב בסוף. זהו

Art Of Madness

New member
שתציע מה שבה לה

אבל תוריד את הסקר יום ראשון הבא, או יום שבת, כמו שאתה עושה תמיד.. בגלל שיש פה אנשים שלא חושבים כמו המעריצים הפאנטים אז צריך למחוק את הסקר..?? שיא החוצפה.. תפסיקו לרצות לצנזר דעות של אנשים שלא חושבים כמוכם!

~orit~

New member
אוקיי דניאל וכל השאר

א. אני לא אמרתי לך להוריד את הסקר. אני אמרתי שלדעתי זהו סקר טיפשי שצהובונים בד"כ עושים. ב. לא מעניינים אותי שום סקרים. פשוט קראתי את התגובה של אורית השנייה וקלטתי על מה בכלל הסקר. ככה שאין לי שום רצון לתת שום רעיונות בנוגע לשום סקרים. אני אגב, לא טרחתי אפילו להצביע. ג. מי שמכיר אותי יודע שאני לא מעריצה פנאטית, ואני אפילו שונאת מעריצים כאלה שחושבים שמייקל לא יכול לטעות ושכל נאד שמייקל מוציא זה תורה מסיני. פשוט הסקר ההוא היה נורא מעליב ואפילו יכול להחשב כגזעני. אני יכולה להעיד מחברותי עם "שחורים" מאמריקה שכשהם קוראים את כל הדיון בעניין צבעו של מייקל - הם נעלבים עד עמקי נשמתם! ואני לא מגזימה. טוב אז אני צריכה להבין שאני נמצאת בפורום ישראלי ואני צריכה להתרגל לעניין. אם תלך לפורומים אמריקאים למשל ותנסה להעלות את הנושא תראה איך יעלו עליך. ולא בגלל שהם "מעריצים פנאטים" כי תאמין לי שהם מדברים על נושאים הרבה יותר קונטרוברסליים מזה. אבל גם אם אין פה אנשים "שחורים", הסקר הזה בעצם שואל: האם מייקל ג´קסון גזען ושקרן? אתה יודע מה? רצית הצעה לסקר? אז ברוח הסקר הקודם - האם מייקל ג´קסון קיים או לא קיים יחסים מיניים עם באבלס, השימפנזה לשעבר שלו? נו גם זה עניין שערורייתי שנידון בצהובונים לפני כך וכך שנים... אבל סבבה דניאל. אתה רוצה להמשיך עם פורום צהוב כזה אין בעיה... רק אל תתפלא שהפורום שלך אינו שוקק חיים,בלשון המעטה. יש בישראל עוד כמה וכמה מעריצים שפויים (ומוכרחה לציין - בוגרים) של מייקל שאני מכירה באופן אישי, וחשבתי האמת, שלאחר שחלקם שנמצא בלונדון יחזור, להזמין אותם לפורום הזה על מנת לעלות כאן את הרמה ואת מספר המבקרים. חבל שפורום של תפוז מתבזבז ככה... אבל אם אתה חושב להמשיך ככה, כנראה שתצטרך להמשיך עם אותם כמה? 7 מעריצים שבאים לפה? וגם זה בקושי... חבל. כי באמת רציתי שיהיה פורום ישראלי למעריצי מייקל ברמה. לא נורא. תמיד ישארו הפורומים האמריקאים....

Marty McFly

New member
הממ... דיברתי אל אורית השניה...

לא אליך... ומה את רוצה ממני?! את באמת רוצה שאני אעשה סקר על באבלס ויחסיו המיניים עם מייקל? אני לא חושב... אז שוב - אני לא המצאתי את הסקר הזה. שאלתי אם למישהו יש רעיונות ורק אחד נענה לי, אז שמתי את הסקר שהוא הציע... ושוב, לא דיברתי אליך, אז מצטער אם חשבת ככה ואם יש לך רעיון יותר טוב לסקר, פשוט תגידי... תודה!

Marty McFly

New member
ועוד משהו קטן...

אני עדיין בעמדה שזה מאוד מאוד קשה להיות גזען כלפי קבוצה שאתה משתייך אליה... בייחוד אם יש את אותם מרכיבים גופניים (צבע עור, עיניים מלוכסנות וכד´). לכן, אני לא מוצא את הגזעניות שבעניין...

~orit~

New member
דניאל - ברור שלא התכוונתי באמת

שתעשה את הסקר עם באבלס... זה רק היה דוגמה על כמה צהוב הסקר הזה הוא לדעתי. אגב, בשביל מה בכלל צריך את הסקרים האלה? אני שואלת ברצינות.... זה משהו שתפוז מחייבים?

למעלה