dddgeman

New member
../images/Emo92.gif

מישהוא יודע אם שלט של טיסנים יכול לשלוט על מכוניות

ברק חבר

New member
איזה סוג אתה מעוניין....

באגי, שטח, כביש או עפר? לי יש מנסטאר טראק למכירה... אם אתה מעוניין...

ברק חבר

New member
אני לא יודע מה להמליץ לך כל כך כי..

כי אני לא מבין בתחום של באגי כאילו איזה כדי לקנות אם אתה מתחיל אבל אני יודע שאם עוד קצת כסף אתה יכול לקנות את אחת מההכי טובות אם לא ההכי טובה... שהיא inferno mp 7.5 או שאתה יכול להתחיל אם ה inferno mp 7.5 sport שהיא יותר פשוטה... ויותר זולה...

ברק חבר

New member
לפי מה שאני יודע...

הרגילה (inferno mp 7.5) יותר טובה מהספורט (inferno mp 7.5) פחות טובה.... בברכה ברק חבר ויש לי שאלה אחת אליך- איך עשית שתמיד יהיה כתוב לך למטה- to fly...

ברק חבר

New member
בארץ...

בארץ הטובה יותר עולה בערך 3700 אם הכול והפחות טובה עולה בערך 3400 אני לא כל כך בטוח לגבי המחירים אתה תמיד יכול לבדוק אם המוכר... וזה גם תלוי איזה שלט אתה קונה לה וכול מיני דברים כאלה... בברכה ברק חבר

hifly

New member
מכונית למתחילים

אין דבר כזה זה לא טיסנים,אפשר לקנות את הטובה ביותר שיש בשוק ולהתחיל איתה ואפשר לקנות זולה יותר. הטובה שאפשר היום לקנות ברארץ זוהי ה MP7.5 בכל הדגמים מהיקר ועד הזול. הדגם הול שמצויד במנוע מקורי של קיושו(לא מציעה,ניגמר מהר) אפשר לקנות בערך ב2300 שח. אפשר לשדרג ולקנות עם מנועי O.S או "נובה רוסי" ועל מנועים אלו כבר תשאירו בחנות לא פחות מ1500 שח. בקיצור ב2500 עד 3000 אפשר להסיג מכונית טובה,גם למתחילים וגם כבר ברמת מרוצים. מכונית זו היא תוצרת קיושו.אפשר לבקר באתר שלהם ולהתרשם מהדגמים. לקנות אפשר בטיסני ראשון. את האתר של קיושו אפשר למצוא באינדקס האתרים של FLYHI תחת קטגוריית יצרני מכווניות. אפשר גם להכנס לפורום המכוניות ולשאול שאלות שם.כניסה לפורום במדור המכוניות של FLYHI בהצלחה אמיר

Arnon528

New member
מכוניות שלט

יש מיבחר גדול ומחירים נוחים בחנות בעיר לידך בראשון. אני רכשתי שם שתי מכוניות ואני מרוצה

leef

New member
בקר באתר TAMIYA.COM

מכוניות סקייל מהטובות בעולם של חברת TAMIYA היפנית ניתן להשיגם בכרמיאל . מנועי נוברוסי איכותיים יחד עם הקיט .

ניקי 540

New member
המלצה

חבר שלי קנה את המקסימום אס טי של דורה טרקס אני חושב והמכונית פשוט פצצה היא טסה עם מנוע 16 והיא פשוטה להפעלה. היא עלתה לו 2000 שקל כולל שלט 2 ערוצים של פוטבה ומנוע 16 לא בטוח של איזה חברה.

למעלה