niva99

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo91.gif../images/Emo50.gif

ספרי בישול -איך מתחילים ספרי בישדול אצל עמים שונים בעולם: ספל בישול רוסי מתחיל במילים:"קודם מיזגי כוסית קטנה של וודקה"... ספל בישול רומני מתחיל במילים:"תגנבי 3 ביצים + כוס חלב"... ספר בישול פרסי מתחיל במילים:"תביאי מהשכנה 2 ביצים,קמח,חלב"... ספר בישול סומלי מתחיל במילים:"תיגשי לעמדת הצלב האדום הקרובה ותביאי".. ספר בישול מרוקאי מתחיל במילים:"קודם כל תירגעי"... ספר בישול כורדי מתחיל במילים:"קודם כל תהפכי את הספר"...

niva99

New member
../images/Emo6.gif

מתמטיקה. מורה למתמטיקה בן 60 נסע לכנס בפלורידה, ולאחר שהות של שבוע כותב מכתב לאישתו:"אני פה עם בחורה בת 20 -אני עוזב אותך לתמיד". אישתו מתקשרת אליו ואומרת לו:"שמע, אני פה עם בחור בן 20 -ותזכור ש20 נכנס ב-60 יותר מאשר 60 ב-20"....

niva99

New member
../images/Emo6.gif

על פולניות. שתי פולניות מדברות על הבעל. בז'זינה:"אוי,בעלי מאחר.... מאיפה אוכל לדעת היכן הוא ועם מי הוא מסתובב?" זושה:"אוי ממושקה שלי,אל תחשבי שלילי....תחשבי חיובי....אולי הייתה לו תאונת דרכים?"....

niva99

New member
הומור בשמות-קרא בנשימה אחת-איך קוראים לאדם הז

-למורה לנהיגה-שימחה גורה. -לטייס-אבי רון. -למאפרת -תיקי פור. -לזמר-רם קול. -למורה להתעמלות-ברי צקלה. -לממציאת החזיה -קרלה בציצי. -למוכר הפלאפל-שימחה מוצים. -למוכרת נעלים-עדי דס. -לאופטימיטריסטית-עדה שוט. -לטבח אתיופי-נגסתה בגמבה. -לערבי מסומם- בסאם שקע. -לדוגמנית ערביה -עלילה מסלול. -לבעל חניון-מיכה נפו. -לחשמלאי- מיקי ב'תאור. -לאופה- מרקו רסון. -לפסיכולוג-מוטי בציה. -למר עולם-מיכה זק. -לאחות-בטי פול. -לאורכיאולוגית-רעומה מצאתי. -למלצר- מתי שטו. -למדריכת טיולים-רות תבור. -לפקח תנועה-נתן לודוך. -לאישה הכי זקנה בעולם-גילה זהב. -למתקשה בלימודים-אודי סלקטי. -להומלסית-אילנה בחוץ. -לחבר בכת-אריק רישנה. -לקשישה-ריקה בון לשרת-בועז אורלי.

למעלה