ganja

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo87.gif

אנשים איפה אפשר לראות את המשחק של מכבי היום בשעה המקורית ב 1900 ולא רק ב 2300????

E u t e r p e

New member
שמעי, אני כולי מכבי,אבל..../images/Emo42.gif

מה לעזאזל גרם לך לשים את השאלה הזו דווקא בפורום הזה?

G A L 17

New member
שמעתם כמה נגמר?

לא רוצה להגיד תתוצאה כדי לא להרוס למי שרוצה לראות קודם את המשחק אבל בוא נגיד שאני מתחיל להתרשם ממכבי......

Dawson girl

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo6.gif

אממ היה לי שיעור נהיגה ראשון היום
הגיע הזמן לא? אממ כעיקרון אין לי ממש מושג מה אני עושה כשאני נוהגת XD המורה עושה שם הכל
אבל אין לדעת, אולי יום אחד אני אתפוס את זה
טוב סתם רציתי לעדכן

E u t e r p e

New member
../images/Emo6.gifאני זוכרת את השיעור הראשון שלי

לפני.. 3 חודשים
ובמשך כל העשרה שעורים הראשונים בערך.. לא הייתי מסוגלת לזכור באיזה הילוך אני נמצאת
פשוט לא..אבל זה עובר עם הזמן יהיה בסדר נמש:]

DAN1EL

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo97.gif

את עוד תלמדי, כמו כולם.

יווווו!!! בהצלחה!!!../images/Emo65.gif../images/Emo105.gif

איזה כיף לך! *מקנאה* תהני הרבה הרבה הרבה! ובאמת שאין בנאדם שעושה משו בשיעור הראשון שלו...ואת תלמדי כמו כולם!

DAN1EL

New member
לא בא לכם לפעמים ../images/Emo97.gif

שהעולם יתפוצץ? זה מקום נוראי לחיות בו. האנשים נוראיים. נמאס לי כבר. זה מקום טוב רק למות בו.

Dawson girl

New member
בטח שבא

זה באמת עולם נוראי. אבל יש סיבה לזה שאנחנו לא מתים.. צריך למצוא דרך לחיות בו, גם אם זה נראה הכי לא אפשרי.. מה קרה?

DAN1EL

New member
נמאס לי. ../images/Emo97.gif

נמאס לי שמאשימים אותי בכל דבר. ונמאס לי שאחרים צועקים עלי בגלל הטעויות שלהם. ונמאס לי מההורים שלי. ומחברים שלי. ונמאס לי שלא מניחים לי אף פעם. ושמחפשים אותי. ואפילו עכשיו כשאני לא רוצה לדבר עם ההורים שלי הם נדחפים לי לחדר ומנסים "לפתור את הבעיה". ואמא שלי מנסה לעשות לי רגשות אשם על כך שהיא טסה מחר והיא לא תהיה פה אז היא צריכה לדבר איתי עכשיו. יופי לך שאת טסה!! כאילו שאני גירשתי אותך מהארץ וכאילו שהמצבי רוח שלי צריכים להיות תואמים ללוח זמנים המזוין שלך!! נמאס לי כבר. אוףףףףףףףףףףף

DAN1EL

New member
וזה אפילו לא מצבי רוח ../images/Emo97.gif

המצב רוח שלי היה בסדר גמור עד שהם לא באו והרסו הכל. רק רציתי להבהיר.

Dawson girl

New member
תראה

אני מכירה את זה שאחרים יכולים לשגע את השכל מ-מ-ש טוב.. אני עוברת את זה כל יום עם ההורים שלי
יש תקופות כאלה ששומדבר לא הולך והכל נגדך.. ופשוט עוברים את זה אין ברירה.. אחרי זה מגיעות תקופות טובות יותר. בינתיים, תתרחק מהם קצת, תהיה עם עצמך, תירגע קצת.. זה יעבור

למעלה