shadowe girl

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif

בזמן האחרון התעוררה בעיה אצלי וחבר שלי לא עומד לו.. ואני רוצה לדעת אם זה אני או שפשוט הגיע הזמן לנסות דברים חדשים כאילו אנחנו במיטה ושאני ניגשת אל הקטן אני לא מצליחה לעורר אותו תעזרו לי .... אני באמת אוהבת את חבר שלי אבל בקצב הזה....

טל קר

New member
כשלא עומד זה יכול להיות בגלל בעיה

רפואית ,או בגלל בעיה פסיכולוגית. כדאי שהחבר שלך יאוץ ירוץ אל האורולוג לבירורים רפואיים (שם ישאלו אותו כל מיני שאלות , נניח האם זיקפת בוקר כן יש לו, האם כשהוא מאונן כן עומד לו וכו´) ואם זה לא רפואי, זה כנראה בגלל בעיה פסיכולוגית. אבל עוד חזון למועד. קודם כל לרוץ להבדק אצל רופא, זה מאוד לא אופייני שכבר בגיל כל כך צעיר כבר יש בעיות בזיקפה.

ליאן.

New member
בתור דבר ראשון...

אל תקראי לו קטן..
רצוי שלא לרמוס לגבר את האגו הגברי שלו, זה לא יתרום לכלום.. ודבר שני, יש פורומים אחרים העוסקים בבעיות במיניות, נסי שם.

seadiver

New member
תראי ליאן...

בהתחלה הוא קטן וקצר , במהלך העינינים הוא מתקשה ומתארך , וכשמגיעים לענין אז הוא קשה וארוך וגדול כעט ברצינות , למעשה עברנו את הקטע הזה שיש לטפח אגו הקשור "לקטן" פשוט זה טבעי ויש להרגיש חופשי עם הענין

ליאן.

New member
וואו...........

בשורה הראשונה אתה נשמע אופטימי מדי.. אבל בשורה השנייה אתה נשמע בכלל לא מציאותי.. אתה חי בעולם שכולו טוב, כך מסתבר..

seadiver

New member
אני מציאותי ועוד איך

פשוט לא מבין ממה עושים עיניין מהגודל גברים ונשים כאחד , פשוט יש לקבל את הדברים כהינם ולהינות מהסקס ללא כל מחשבות אוייש למה יש לא כזה קטן או צר או ארוך ודק או קצר וקשה ואז כל העסק מתקלקל ולא נהנים מסקס בכלל פשוט להגיד תודה על הכלים הקיימים בשוק וכל כלי תואם את מינו האחר כך עובד לו הטבע... תגידי מה , היית רוצה כלי באורך של יותר מ40 ס"מ ? (בצחוק ,כן - אך אני מניח שלא תתנגדי)

אלדד26

New member
DAMN!

40 ס"מ? אתה רוצה לעשות אהבה, או לעשות ממנה מובייל? ובכל מקרה, ה*** הוא ריכוז הגבריות. משחר ילדותנו טפטפו לנו שהגודל קבוע. גם כשהופיעו בחורות בטלוויזיה והודיעו שזה לא קובע, עדיין לא ידענו אם להאמין עמוק בסתר ליבנו
בקיצור, ככה אנשים מתחנכים, ככה הם גדלו, וככה הם חושבים. רובם. אגב, התשובה לגבי הגודל - זו שהכי אהבתי - הייתה של מישהי בטלוויזיה שאמרה שזה לא משנה לה, כל עוד אין דיספרופורציה בין הגובה לבין הגודל של הכלי - היא אמרה שאין דבר יותר מגוחך מאיזה ענק עם כלי באורך 10 ס"מ, או גמד עם כלי באורך של 25 ס"מ. והיא צודקת, הגברת

טל קר

New member
צריך להבחין בין הרצוי למצוי. הרצוי

זה מה שאתה אומר, שיש לקבל את הדברים כפי שהם . המצוי זה מה שאלדד אומר וצודק, שמחנכים גברים לחיות סביב איבר מינם. זה לא דבר חדש, לדעתי גם ברית המילה זה סממן לכך שזה כבר אלפי שנים ככה. המציאות זה מה שמצוי, לא מה שרצוי. אבל המציאות יכולה להשתנות אם יהיה למספיק אנשים אכפת.

N e l l

New member
דבר לא עומד בפני הרצון...../images/Emo111.gif

תראי, קודם כל - זה קורה. גם לגיבורים הגדולים, ושוורי ההרבעה המהוללים. מה לעשות, כפי שכל איבר אחר בגוף יכול ללקות בתפקוד לקוי - גם ל"קטן" שלך זה יכול לקרות. את יודעת, גם לטבע יש את הגבולות שלו עם ההתחכמויות. נתן לנו את הלב, השריר היחיד "ללא הפסקה", והשאיר אותנו להתמודד עם השאר. בנוסף לכך, כפי שמישהו ציין כאן, הדבר יכול להרגם מהמון סיבות פסיכוסומטיות, לחץ, עצבנות, תשישות פיזית...דיברתם על זה? שאלת אותו אם עובר עליו משהו קיצוני לאחרונה? ו...אל תשכיחי שלחבר שלך בטח ובטח שלא קל להתמודד עם העניין, כך שלי זה נשמע קצת סוציומטי לסכם ב:"אני באמת אוהבת אותו, אבל בקצב הזה...". לדעתי אתם צריכים להתמודד עם זה יחד, ולהסתכל על הדבר כבעיה משותפת. תאמיני לי, הוא הרבה יותר מתוסכל ממך - גם בשל הפגיעה באגו העצמי, וגם בשל העובדה שהוא אינו מסוגל לספק אותך. תהי סובלנית, אולי זו רק בעיה חולפת. ניסיתם לפנות לעזרה מקצועית? כמה זמן הדבר נמשך? נ.ב. אני יודעת שאין תחליף ל"קטן", במיוחד כשהוא "גדול", אבל תמיד ניתן להנות ממין אוראלי ועוד עשרות דברים. תפעילו את הדמיון. ובהצלחה!!!

למעלה