love lev

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif

לכל חברי הפורום מזה זמן רב אני משתעשעת ברעיון לפתוח חנות לספרים משומשים. בקומה השניה תהיה גלריה שמיועדת לשעת סיפור, הרצאות וכו'. וגם פזלים להחלפה. כעת הרעיון עומד לפני מימושו ואני מחפשת שותף לעשייה, שענין הספר יקר ללבו, וכל עצה בענין זה (שכירת מקום וכו') תתקבל בברכה - אבל בבקשה במסר פרטי. מחברי הפורום אני מבקשת שיחוו את דעתם, למי שיש נסיון מסחרי, האם כדאי לדעתכם, יש לכם נסיון, האם זה יצליח, מה צריך כדי להצליח ועוד. למי תודה ולמי ברכה? לעבודה ולמלאכה.... תודה

perhay

New member
מאחלת לך הרבה הצלחה !

מגלישה בפורום "ספרים וספרות", אני מתרשמת שהרבה מאד אנשים רוכשים ספרים בחנויות לספרים משומשים. בחו"ל, זה עסק מאד מקובל. בבואנוס איירס יש מלא חנויות של ספרים משומשים שעובדים עד שעות הקטנות של הלילה ובכולם רואים הרבה מאד אנשים ואני חושבת שגם הרבה קונים. אם את תוסיפי את החלק של שעת סיפור, נראה לי שיכול להיות ממש מוצלח.

מצטרפת למה שפרהיי מספרת

גם באנגליה, יש המון בלונדון ובכל מקום, אפילו באי הקטן שהייתי בו בסתיו - חנויות גדושות כל טוב היסטורי... ישן וחדש - אין כמו חנות ספרים טובה! רעיון נפלא - אפשר למעלה לעשות בית קפה קטן עם עוגיות תוצרת בית ופינה לילדים - ויש לך קהל של אמהות בבוקר וחבר'ה כל מיני בשאר היום. יש כאלה שעושים מופעי ג'אז בלילות... שאלת המקום דווקא חשובה: את יודעת שמקום כזה צריך להיות בסביבה של אנשים שצורכים ספרות ופתוחים לרעיונות חדשים. בארצות הברית כשקונים בית אומרים ששלושה דברים מאד חשובים: Location, location location... נראה לי שגם במקרה של עסק זה מאד חשוב.

בהצלחה מכל ה../images/Emo23.gif

האם חנות לספרי ילדים, או בכלל? בפתח תקוה או בעולם הגדול? בעצם לא משנה העיקר שתצליחי- ובטוח שכך יהיה.

love lev

New member
שאלה נוספת -

קודם כל, ברור לי שזה יהיה במרכז. האם לדעתכם זה צריך להיות במקום מרכזי שיוכלו לבוא אליו מכל המקומות למשל רח' ז'בוטינסקי לכל אורכו, או להתמקם בעיר ספציפית?

למעלה