morsuzuki

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif

אני לומדת במכלה ללימודי רפואה משלימה, מכללה קטנה ונחמדה, לימודים של 4 שנים. בשנה הראשונה הייתי אמורה לקבל ידע תיאורטי ומעשי בקורס מסויים (עיסוי רפואי), הקורס היה לא קשור בכלל למה שהיה בסילבוס, מתוך 100% מפגשים תירגלנו רק 20% באופן מעשי על משתתפי הקורס. מה גם שהמורה אמר שהוא לא ידע שאנחנו לומדים עיסוי רק סמסטר אחד ולא שנה שלמה. אני פונה אליכם בשאלה: איך אני מקבלת פיצוי על כך ששילמתי לקורס הנ"ל אך לא קיבלתי את המטרה שהוצבה בתחילתו להיות מעסה וזאת לא בגלל שלא השקעתי או לא נכחתי אלא כיהמורה התבלבל?.... אנא הפנו אותי לגורמים המסייעים. בתודה.

0 אור 0

New member
נשמע מאד חמור

אני רוצה להבין: את קיבלת תעודה של עיסוי רפואי עבור קורס של סמטסר אחד? בדרך כלל זה נחשב קורס מתקדם שמגיעים אליו רק אחרי שכבר לקוחים 2-4 קורסים אחרים בעיסוי, ובמקביל לקורסי העיסוי 2-3 קורסים באנטומיה ופיזיולוגיה. מבחינת רמת התרגול - אני מכירה 2 סוגים של תרגול שנהוגים במכללות שונות מעבר לתרגול שנעשה בכל שיעור בין המשתתפים: הראשון זה שבסוף הקורס חלק מהמפגשים הם סטאז', ואז במקום 4 שעות של שיעור - יש כשעתיים וחצי ואחר כך תרגול על לקוח קבוע שמגיע אליך, השיטה השניה היא שיש יום סטאז' מרוכז שבו במשך כל הסמסטר וגם אחריו , כל אחד מהתלמידים יכול להגיע ולתרגל (סוג של קליניקה מאולתרת בהנחית מדריך), וזה בנוסף למה שאת יכולה לעשות בבית. את צריכה קודם כל לפנות להנהלת המכללה, רצוי בגיבוי של כל התלמידים - בכתב ועם פגישה עוקבת לראות איך הם מתכוננים לתקן את הפשלה, אם זה לא עוזר - יש את ארגוני הגג שמפקחים על רמת השיעורים במכללה ונותנים לה אישור, ואפשר לפנות אליהם, כמוצא אחרון - זה אפילו עילה למשפט כשיש הבדל בין ההבטחות לקיומן, אבל אני מקווה שהמכללה בה את לומדת רוצה להמשיך להתקיים וכבר האמצעי הראשון יעזור. הנכס העיקרי שיש למכללות בתחום זה השם הטוב שלהן, אף אחד לא רוצה לקלקל אותו.

morsuzuki

New member
שאלה נוספת ותודה

אור תודה רבה על תשובתך רציתי לשאולך על אירגוני הגג המפקחים על רמת השיעורים, איך אני מגיעה אליהם? מי הם? ויש לי גיבוי של כל התלמידים.

0 אור 0

New member
צריך לחפש בפורום ובקישורי הפורום

אני משוכנעת שמישהו פרסם שם, אני לא שומרת לינק קבוע כי כל פעם שאני צריכה את האיגוד אני מחפשת בגוגל - אבל שימי לב שלעיסוי יש שני ארגונים, ואז אני לא יודעת איזה מהם קשור לבית הספר שלך. זה אמור היה להיות בפרסומים של בית הספר ושל הקורס. (או שמישהו נחמד שיש לו את הקישור זמין יעלה לך כאן)

למעלה