me

Hann Muenden

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo53.gifme

בבקשה בבקשה תעזרו לי ו Hann Muenden ו√ אני לא יודע מה לעשות אם עצמי ?! אני אמור להיות עתודאי וב-10/10 יש לי יום חיול. הבעייה הגדולה היא שאני לא בטוח שזה מה שאני רוצה. יש לי פרופיל 64 וזה פועל לטובתי כי אני לא רוצה למצוא את עצמי ביחידה קרבית. אך מצד שני, אני מפחד שאם אני אלך לצבא עכשיו אני אדפק אם איזשהו תפקיד חרא... איפה אני יכול לבדוק את העיניין הזה? מה הסיכויים שלי לקבל תפקיד טוב בצבא? יש סיכוי שזה כבר מאוחר לנסות להשיג תפקיד טוב (לפני העתודה תאריך הגיוס שלי הייה בתחילת פברואר). האם אני יכול פשוט לטלפן ללשכה ולשאול אותם איזה תפקידים אני יכול לקבל במסגרת הנתונים האישיים שלי, בהנחה שאני לא הולך לעתודה? האם הם ישתפו איתי פעולה? ושאלה נוספת....אני אמור ללמוד הנדסת מכונות (אם אני אלך לעתודה). איזה תפקידים אני יכול אח"כ לקבל בצבא (כעתודאי בעל תואר 1 בהנדסת מכונות). ובאופן כללי....מה הייתם מציעים לי לעשות: עתודה או צבא??? תודה רבה רבה רבה מראש על ההתייחסויות...

pl84

New member
אתה יכול לבקש

קורסים (אם התקבלת לעתודה - סימן שיש לך קב"א מספיק גבוה). הבעיה היא שלא בטוח שעוד תספיק להתמיין לקורסים השונים. תתקשר ללשכת גיוס תשאל אלו מיונים עוד לא הסתיימו. הכל תלוי בהגדרה שלך את התפקיד הטוב. פאשא

למעלה