- anyone??

ipple®

New member
../images/Emo92.gif ../images/Emo53.gif - anyone??

ניסיתי להוסיף את ההודעה הזו לשירשור קיים וזה לא ממש עזר, אז אני מפרסמת הודעה חדשה.... קנינו לבית IMAC חביב. הבעיה היא שהוא כל כולו "אנגלי", מערכת הפעלה, תוכנות וכו'. בעברי הרחוק הייתי מקיסטית מושבעת, אבל עברו מאז כמה שנים והסניליות שלי לא ממש עוזרת להיזכר איך הכל עובד. אז אנא עזרתכם: איך מתקינים עברית לשימוש באינטרנט? איפה מורידים פונטים? וכו'.... או בקיצור מדריך מקוצר למקיסט הסנילי
. תודה מראש, ריפל.

ribber

New member
ריפל חמודה.

תתאזרי בסבלנות, אני אחפש לך. תכף אשוב

ipple®

New member
ערב טוב ריבר....

תודה, תודה, תודה.....
אני תיכף מדליקה את המק (הרגע הגעתי הביתה מהעבודה) ומתיישבת "לעברת" אותו.... (רק ליתר ביטחון אני משאירה את הפי סי דולק לידי) עידכונים בקרוב.

little wave

New member
או קיי, ריבר - שלב 2

הצלחתי להתקין פונטים בעברית, אבל........ האקספלורר עובד מצויין, עם זאת הנטסקייפ (שמעריב מתעקש לעלות רק עליו) מעלה את הפונטים בכתב ראי. שום דבר שאני עושה לא ממש עוזר. יש רעיונות?????

ribber

New member
אף פם לא אהבתי מק.

אני לא בטוחה לגבי הנטסקייפ אבל אם יש לך שם בדפדפן את המקביל view באקספלורר, כנסי לשם ולכי לencoding, תסמני hebrew ואחר כך right to left document. הוא אמור לעשות רפרש לעצמו. מצטערת גל קטן, לא מרבה לעבוד עם המק, מקווה שזה יעזור

little wave

New member
תודה יקירה.... אבל התייאשתי להיום..

אני אמשיך מחר....ובינתיים עברתי לפורום. את באה?

ribber

New member
אני כאן

בעוד האיש מזיל את רירו על מסך הטלוויזיה (כריסטינה אגוולירה מראה ציצים ותחת) מי כאן?

little wave

New member
אני מידי פעם קופצת לבדוק מי בפורום

אבל ניראה לי שהרוב עברו לצ'אט....

ריפל יקירה - מז"ט על המק!!

סופסוף מישהו שמבין איכות. מה שאת צריכה זה להשתמש בנטסקייפ 7. אני יכולה להמליץ לך על אתר להורדות של כל הדברים שצריך, כל העדכונים החדשים וכד' שבו אני משתמשת באופן קבוע. יש אפשרות לבחור בין מק לפיסי. דבר נוסף - באיזה מערכת הפעלה את משתמשת? מ. הפעלה 9 היא האידאלית בשביל העברית. X - עדיין לא עושה את זה כמו שצריך מבחינת פונטים... היגואר, לעומת זאת - יכולה לכתוב עברית, אבל עדיין לא תומכת בכיוון של השפה, משהו שיעודכן בעדכון הבא של התכנה. הסברים, ותמיכה, תוכלי לקבל אצל ידע מחשבים, שהם המשווקים של מק בישראל, דרך האתר שלהם.

ipple®

New member
תודה מוקצפת...

אם אני לא טועה מערכת ההפעלה היא OX9. אני אתיישב על המק היום בערב שוב. אני חייבת לפצח את זה במק של הבית לפני שאני עוברת לעבודה החדשה שם יהיה לי רק מק, ולכן זה יותר קריטי שם מאשר בבית (כי יש לי גם פי סי בבית). אני אעדכן בהמשך... המון תודה.

ipple®

New member
מוקצפת....

תודה על המעטפה. ניסיתי לשלוח לך תגובה אבל משום מה ההודעה שלך תוקעת לי את האינטרנט. (Mac V PC) ואם באותו עניין אז.... שמת לב איך שבסרטים ה"טובים" תמיד משתמשים במקים, וה"רעים" בפי סי..... ותחשבו על זה......

אם תחפשי...

תמצאי את הסיפור על השותפות העסקית בין סטיב ג'ובס (אפל) וביל גייטס (בעעעעעעעע...) ותלמדי אולי להעריך את מה שעומד מאחורי החברות האלה... אפילו עשו על זה סרט, שאני ממש לא זוכרת את שמו... אגב... מחשב העל הראשון של נאסא היה..... קוואדרה 900 של אפל....

למעלה