תעזרו לי

מצב
הנושא נעול.

עינב נ

New member
../images/Emo92.gif תעזרו לי

תעזרו לי
ביום שישי היתה לי שאיבה ועד היום היה יחסית בסדר קצת כואב לא נורא היום הבטן מאוד צאוד נפוחה (כמו חודש 5 ) קשה לי להוציא שתן וכואב לי בנשימות מה עושים??? האים תהיה בעיה בהחזרה????

נשמע כמו היפר

תעזרו לי
ביום שישי היתה לי שאיבה ועד היום היה יחסית בסדר קצת כואב לא נורא היום הבטן מאוד צאוד נפוחה (כמו חודש 5 ) קשה לי להוציא שתן וכואב לי בנשימות מה עושים??? האים תהיה בעיה בהחזרה????
נשמע כמו היפר
לשתות הרבה, לנוח, ולדבר עם הרופא. לא יודעת אם תהיה או לא בעיה בהחזרה, אבל אם יחזירו- סיכוייך להרות עולים.

MIF2004

New member
הי עינב

תעזרו לי
הי עינב
אכן נשמע כמו גירוי יתר שחלתי. את חייבת לשתות המון, משהו כמו ליטר בחצי בשעה. תתקשרי למרפאה שלך ותשאלי גם מה הם אומרים, אבל את חייבת, חייבת, חייבת לשתות המון, לא חד פעמי, אלא פשוט לא להפסיק לשתות כמה שעות, עד שתרגישי הקלה.

עינב נ

New member
תודה בנות

תעזרו לי
תודה בנות
אני מקווה שזה יעזור תחזיקו אצבעות.

עינב את חייבת לנוח

תודה בנות
אני מקווה שזה יעזור תחזיקו אצבעות.
עינב את חייבת לנוח
ולשתות המון מים עזבי את הכל ותחזרי הביתה הבריאות שלך הרבה יותר חשובה מהעבודה. מקווה שתרגישי טוב מהר למה את חושבת שתיהיה בעיה בהחזרה אמרו לך בבלינסון משהו?

נשמע כמו התחלה של היפר

תעזרו לי
נשמע כמו התחלה של היפר
תשתי המון ותתיעצי עם הרופא

מצב
הנושא נעול.
למעלה