תעזרו לי

../images/Emo92.gif תעזרו לי

יש לי את הסימס סופרסטאר ויש לי כוכבת עם 3 בחצי כוכבים אבל היא לא מתקדמת. בבקשה תוכלו לכתוב לי את הקוד לכוכבים?(עם זה בכלל מותר)
!

עדן לוי

New member
תראי....

כנראה שאין קוד לכוכבים כי אני עוד לא ראיתי דבר כזה (ותאמיני לי שחיפשתי) אבל אני מבטיחה לך שאם תמשיכי לשחק בסופו של דבר הכוכבים יעלו, גם אני הגעתי למצב שכמעט השתגעתי אבל שיחקתי מלא זמן ובסוף זה עלה ועכשיו יש לי 5 כוכבים. אז אל תתיאשי!

לומית

New member
../images/Emo4.gif

אני כבר ביום הראשון שקבלתי את המסחק קבלתי 4 כוכבים! אבל אם לא קבלת אז את צריכה להמשיך לנסות.

יש תמונה שאם מסתכלים בה

זה מעלה לך את כל הכוכבים ועושה שכל המפורסמים יהיו חברים שלך...

יש גם מראת קסמים

יש מראת קסמים פי אלף שווה יותר!!!!!!!!!! היא מביאה אהבה,חברים,קידומים בעבודה וכו'....... כמובן שבין כל זה היא יכולה להביא חצי כוכב או חמישה כוכבים=סופרסטאר!

אז את\ה יכול\ה..

לשלוח את המראה הזאת לפה או את הכתובת של האתר כדי שנוכל לראות את או להוריד לסימס???

אממ כן

רק נאבדה לי הכתובת..... אני יכולה רק לשלוח לכם את המראה כי החלפתי מחשב ושחכתי לעשות גיבוי למועדפים שלי וזה היה במועדפים ואין כתובת בחפץ (תמיד כותבים בתאור של החפץ אבל בחפצים מהאתר הזה אין /: )

simsit1

New member
../images/Emo62.gif

לי יש שיטה מעולה להסיג כוכבים!!! אז ככה: קודם כל אתה צריך להיות חבר (עם סמיילי
)של 5 מפוסמים (בי מאוהבים כבר 4 מתוכם)... אחר כך פשוט לך לסטודיו טאון ותחלק חתימות לכל מי שאתה רואה (בעירק למפורסמים)... לי יש 5 כוכבים בזכות השיטה הזאת...

למעלה