רישום ריקודים

ריגיב

New member
../images/Emo92.gifרישום ריקודים

שלום לאנשי הפורום, רק לאחרונה התגלה לי קיומו של הפורום, ומה אגיד לכם - הצצתי ונשביתי. מצאתי עולם ומלואו בידע הרב, במילות השירים וברישומי ריקודים. וכאן, אם תוכלו לעשות אתנחתא מהשאר, אני מבקשת את עזרתכם בנושא ירושלים, שכידוע היא גם סמל לאחדות. בנסיון לשלב ריקודים באירוע ליום ירושלים, אודה לכל מי שיוכל להעביר לי מרישומי הריקודים הבאים: ציון תמתי, עורי ציון, כי מציון, לך ירושלים, זאת ירושלים, הורה ירושלים, יא ליל, שבחי ירושלים, קריה יפהפיה, ים המלח, - ואולי תוכלו להציע נוספים (פרט לאלה המצויים כבר באמתחתי: יברכך, שירו של אבא, אור וירושלים, ויבן עוזיהו, שישו את ירושלים, שלג על עירי, וכותל המזרח) - שמתוכם אוכל לבחור. וגם לסיום את צעדי "הבה נגילה". ב"תודה על כל מה שנתת" רינה

שירים וריקודים על ירושלים

רינה להלן כמה שירים וריקודים נוספים שעולים לי כרגע ליום ירושלים: שירים "תפילה לירושלים"- מילים ולחן/שייקה פייקוב "אין כירושלים"- מילים/אברהם ברוידס, לחן/חיים קירש "מעל פסגת הר הצופים"- לחן/עממי,מילים/א. מאירי "בשעריך ירושלים"- לחן/י. בראון, מילים/יוסי גמזו ריקודים נוספים "כי מציון תצא תורה"- מחברת/רבקה שטורמן, לחן/עמנואל עמירן "רוני בת ציון"- מחברת/רבקה שטורמן, לחן/עזרא גבאי "קריה יפייפיה"- מחבר/מושיקו הלוי, לחן/עממי תימני, מילים/מהמקורות "לירושלים עירך"- מחברת/ רעיה ספיבק, לחן/ שייקה פייקוב את רישום הריקוד הבה נגילה של צבי הילמן ארשום לך מאוחר יותר כיוון שאני חייבת לצאת .

לרינה השבויה בפורום, ברוכה הבאה

בקלטלוג רוקדים הישן (לפני עידן הוידיאו, כאשר אמצעי העזר ללימוד היו חוברות הדרכה) ישנה קלטת מספר 99 עם שירי ירושלים ולה חוברת הדרכה. כיוון שמלאי החוברות נזרק לפח בעת המעבר למשכננו החדש, נותרו רק מספר מויט של חוברות מאותו קטלוג וביניהן חוברת אחת לשירי ירושלים (מס' 99) תוכלי לרכוש אותה ב"רוקדים" 5620447-03.

מידע לריגיב בנושא יום ירושלים

לידיעתך, חוברת בנושא יום ירושלים, רעיונות, וריקודים לילדים כולל רישום, כולל קלטת, הוצאה לאור לפני מספר שנים ע"י רעיה ספיבק. אני באופן אישי נעזרתי בחוברת זו בהצלחה. צרי קשר עם רעיה ספיבק, היא תשמח לעזור לך. - .03-5047307

רינה, רשמתי בשבילך את רישום הריקוד

" הבה נגילה" צורת קבוצה: שורות חזית בפיזור מבנה הריקוד: בית אחד; שלושה חלקים משקל: 4/4 לחן: עממי מחבר: צבי הילמן חלק א' 1-2 פתיחה בימ. ימינה ברקיעה; ניתור על ימ. 3-4 שיכול בשמ. לפני ימ.; ימ. במקום. 5-8 כמו 1-4 במנוגד(בשמ. שמאלה). 9-12 סיבוב ימינה בשלושה צעדים החל בימ.; שהייה 13-16 כמו 9-12 במנוגד. 17-32 כמו 1-16. חלק ב' 1-2 דילוג החל בימ. במקום תוך הנפת שמ. לפנים. 3-4 דילוג בשמ. במקום תוך הנפת ימ. לאחור. 5-8 כמו 1-4. 9-10 כמו 1-2. 11-12 מספרת לאחור החל בשמ. 13-14 צעד קטן בשמ. לפנים; קפיצה על ימ. לפנים. 15-16 סגירה בשמ. ליד ימ.; שהייה. 17-32 כמו 1-16. חלק ג' 1-4 פתיחה בימ. ימינה; שהייה; סגירה בשמ. ליד ימ.; שהייה. 5-8 פתיחה בשמ. שמאלה; שהייה; סגירה בימ. ליד שמ.; שהייה. 9-10 בהתקדמות ימינה: ניתור ברגליים פסוקות; ניתור על שמ. 11-12 כמו 9-10 13-14 סיבוב ימינה בשני צעדים החל בימ. 15-16 ניתור בשתי רגליים; ניתור על ימ. 17-24 כמו 9-16 במנוגד.(שמאלה) 25-27 שלושה צעדי ריצה לפנים החל בימ. 28 ניתור על ימ. תוך חצי סיבוב ימינה. 29-31 שלושה צעדי ריצה לפנים(בכיוון הנגדי) החל בשמ. 32 נתור על שמ. תוך חצי סיבוב שמאלה.

ריגיב

New member
../images/Emo51.gifלליאורה, לירון ולמיס ורטיגו

לליאורה, תודה על ההתיחסות המהירה בהעברת המידע ותודה נוספת על רישום הצעדים. לירון, תודה על קבלת הפנים והמידע. ולמיס ורטיגו תודה על המידע המפורט. רינה

למעלה