צריכה עזרה

../images/Emo92.gif צריכה עזרה

אני מתגייסת ב10 לאפריל , ואין לי מושג לאן אני הולכת, ואין לי מושג אפילו לאיזה תפקיד אני מעוניינת להגיע. אני יודעת שהנתונים שלי גבוהים פרופיל 97, וקב"א אני חושבת 56 כי קיבלתי זימונים לטיס ומאבחנת פסיכוטכנית. בכל אופן אני צריכה המלצה על תפקיד לבנות שאני אהנה בו, מומלץ בח"א.ואולי יש לי עדיין סיכוי לבקש שישלחו לי זימונים לאותו תפקיד. כי אני מפחדת שיזרקו אותי באיזשהו סתם תפקיד, או שאני אפול בסוף בתור איזה פקידה, כי לפי מה שהבנתי אין היגיון בצבא.

פספי

New member
תגובה..

טוב, דבר ראשון לגבי הקבא, זה שהיו לך זימונים כאלה לא אומר שיש לך 56 אלא קבא גבוה.אבל זה לא ממש משנה, עם נתונים כאלה אין כעיקרון תפקיד בנות שאת לא יכולה ללכת אליו.לגבי תפקידים שווים, אל תיתפסי על חיל האוויר כל כך.כי זה לא "כזה " מעולה.אלא אם כן את פשוט רוצה תנאי שירות טובים ואז חיל האוויר/הים זה בהחלט אחלה של תנאים.אם את רוצה תפקיד מעניין ועם אחריות אז אולי תבקשי להיות פקחית טיסה.אבל תקחי בחשבון שאת צריכה להיות ממש "כלה" במתמטיקה..

a_goa

New member
לפני שאתה עונה תהיה בטוח שאתה צודק

זימון לטיס מקבלים רק אנשים עם קב"א 56 וזה בדוק!!

Kabal

New member
לא

יש לי קב"א 54 וקיבלתי זימונים למבדקי צוות אוויר.

פקחית טיסה?

5 יח´ מתמטיקה עם ציון 8 מספיק? מה התפקיד כולל? אני לא מסוגלת לשבת יותר מדי, אני חייבת תפקיד שיהיה בו קצת עניין,וכמובן גם תפקיד עם אחריות, כי אחרת אני אסבול בשירות שלי.

פספי

New member
פקחית טיסה...

אני לא יודעת בדיוק לגבי הציון שצריך . זה תפקיד עם המון!!!! אחריות. את בעצם אחראית על הכוונת מטוסים להמראה ונחיתה.ואלא אם כן את מתנדבת לעמוד במשך כל המשמרת(כמה שעות טובות), אז תתכונני לשבת.

פקחית טיסה

היי בונזורנו... בשביל להיות פקחית טיסה לא צריך ציון טוב במתמטיקה. את יכולה ללמוד ב- 3 יחידות ולהיות פקחית. זה באמת אחלה תפקיד. אם את רוצה עוד פרטים בכלל על תפקידים בח"א את יכולה ליצור קשר ב- ICQ מס´ 131885737. ביי.

אני רוצה עוד פרטים

אבל אם אפשר דרך איי מייל או בפורמים כי מחקתי את האיי סי קיו שלי.

s l y

New member
אנחנו מתגייסות ביחד!

קיבלת זימונים למשהו או תחקיר בטחוני?

קיבלתי זימונים ל...

טיס, מאבחנת פסיכוטכנית, חובלים, מדריכת האמרים. איזה זימונים את קיבלת? את יודעת לאן את הולכת? יש לך מושג איזה גיוס זה? מאיפה את בארץ?

s l y

New member
לי היו זימונים ל-

מסלולי האזנה בערבית (כי למדתי ערבית מוגבר ) אבל חתמתי וויתור על כולם. אחר כך קיבלתי זימון לתפקידי מודיעין בחיל האויר והים ולמרות שבאתי בכוונה לחתום ויתור, בסופו של דבר המשכתי עם המבחנים. אח"כ שלחו לי זימון לתחקיר ביטחוני ושלחו לי מכתב מהלשכת גיוס שאני עושה את התחקיר בטחוני כי אני מועמדת לקורס חוקרת מודיעין אויר ושהם מודים לי על הענותי ובלה בלה בלה. ולפני שבוע התקשרתי ללשכת גיוס לוודא סופית שהתקבלתי לקורס ו- התקבלתי. חוץ מזה אני יודעת על עוד שתי בנות שמתגייסות באותו תאריך והן הולכות להיות מכיות בנים. אה... ואני מאזור עמק יזרעאל, את?

shoosha1

New member
בקשר לתאריך הגיוס...

10 באפריל??!! לא ידעתי שיש גיוס כזה.. אני מתגייסת ב-9 לאפריל ... הזיזו לכם את התאריך מה-9 ל-10 או שככה זה היה מראש. כי התאריך שלי לא נראה לי כל כך הגיוני (זה יום השואה באותו יום). הבנתי שה-9 זה גיוס כללי. האם גם ה-10 הוא כללי??

s l y

New member
פחות או יותר...

התאריך המקורי שלי היה ב-8 לאפריל ודחו לי אותו ל- 10. אני מיועדת לחוקרת מודיעין אוויר אבל יש לי שתי חברות שגם להן דחו את הגיוס מהשמיני לעשירי והן הולכות להיות מכיות בנים, ככה שזה לא נראה לי גיוס כללי כל כך...

amnesia

New member
אם את רוצה חיל האויר...

את יכולה לבקש אולי להיות חונכת מתמטיקה ופיסיקה בבית הספר לטיסה או מאמנת טיסה... ללמד פרחי טייס... או פקידת מבצעים.... אבל תזהרי כי לא כל תפקיד בחי האויר הוא כיף ררק כי הוא בחיל האויר... למה שלא תבקשי הדרכת יח"ש או חי"ר? זה אחלה! אני מסופקת מזה....

אבוד לי

הדרכת יח"ש, כי חתמתי ויתור על מדריכת האמרים, וזה באותו אשכול של הדרכת יח"ש ,אז זה מופיע כביכול חתמתי ויתור גם על זה.

מודיעין

תבקשי להשתבץ בחיל המודיעין . שם כל תפקיד הוא טוב, מאתגר ומעניין. עדיף מש"קית מודיעין, מפענת תצ"א או מש"קית בטחון שדה . בכל מקרה בהצלחה !

למעלה