עזרה דחוף!

../images/Emo92.gifעזרה דחוף!

יש שיר של אלביס שהוא כתב על אמא שלו וזה שיר נדיר.. ואני לא יודעת איך קוראים לו בבקשה תעזרו לי

TIATIHUAKAN

New member
YOU WRONG

MR. BAZUKA ELVIS NEVER WROTE A SONG,NOT FOR IS MOM NOT FOR IS MONKEY,NEVER THATS ALL RIGHT MAMA IS AN OLD COUNTRY SONG

Bugracer

New member
רון אוירון

אני יודע שאלויס לעולם לא כתב שיר בשביל אמא שלו ולא בשביל הקוף שלו , כוונת המשורר היא לשיר That's all right mama

Bugracer

New member
במחשבה שניה...My happiness

שיר שהוא הקליט והקדיש אותו לאימו על גבי תקליטון באולפני SUN בממפיס בשנת 1953!

ElvisAlive

New member
כשאני ה ייתי באולפנים

כשהייתי באולפני סאן היה שם סיור מודרך, ואמרו שאלביס שיקר כשאמר שהוא מקליט שיר לאמא שלו כי זה בכלל לא היה בתקופה של היומלדת שלה (הם הביאו תאריכים אבל אני לא זוכר). מה שהם אומרים זה שאלביס רצה פשוט שישימו לה אליו, זאת אומרת שכאילו הוא רצה להפוך לזמר או משהו.

האמת....הנה הסיפור....../images/Emo13.gif

אלביס שמע על אולפני SUN שמקליטים כל מי שרוצה להקליט לעצמו שיר או שניים...ואלביס פשוט היה מאד סקרן לדעת איך הוא נשמע! וגם רצה מאד להגיע לתודעה של סאם פיליפס ובלי שום קשר ליום הולדתה של גלאדיס אימו...אלביס אמר למריון קייסקר(המזכירה של סאם, שהיא גם זו שהקליטה את אלביס ב-2 השירים הראשונים) שהוא רוצה להעניק מתנה לאימו את התקליטון...ומריון האמינה שזה ליום הולדתה,אך יום ההולדת של גלאדיס חל באפריל ואלביס הקליט את התקליטון באוגוסט 1953 . שלכן\ם ליאור

למעלה