עזרה אנשים

../images/Emo92.gifעזרה אנשים../images/Emo7.gif

יש איזה שהיא דרך לחלום בלילה משהו קצת יותר נורמלי מללכת לישון מוקדם ולישון 8 שעות

sh00sha

New member
מה??? מה הוא רוצה?..

חלומות חולמים כל לילה, כל הלילה!... אל תגיד לי ששכחת את זה... על כל מקרה אולי אתה לא זוכר אותם כי אתה צריך עוד לתרגל...

../images/Emo3.gifמההההההה???????

אם לא הבנת אני לא מצליח אפילו לחלום חלומות פשוטים שזוכרים מה חשבת שהתכוונתי ברור שעל חלומות שזוכרים

pilpelmemule

New member
יומן חלומות!!

אתה חולם ופשוט לא זוכר. עם יומן חלומות תצליח לשפר את הזיכרון.

אנשים מה קרה קצת שכל../images/Emo163.gif

תקשיבו אני יסביר לכם את זה ככה שכל אחד יבין כל לילה קבוע אני הולך לישון ואני קם בבוקר ואין לי אפילו מה לכתוב ביומן חלומות כי אני לא זוכר כלום מחלומות שאולי היו לי וגם השיטה של להשאר עם עיניים סגורות 10 דקות לא עוזרת אז אולי אתם מכירים איזו שהיא תכניקה שלא מופיעה באתר של החלומות צלולים כי נסיתי את כל השיטות שיש שם לזכור חלומות בבוקר או לידר דיוק לחלום חלומות רגילים בלילה

silverhawk

New member
תגובה

שלום לך איתמר. בכל לילה את חולם עשרות חלומות ואף יותר, הבעייה נעוצה בזכירתם. כמה זמן ניסית לפעול ע"פ השיטה הרשומה בשאלות הנפוצות והאם מילאת אותה כלשונה? מכיוון שהשיטה תמיד עובדת, ואף יחסית במהירות.

sh00sha

New member
ליסטן סוויטהארט

עם הזמן המוח פיתח מין, תוכנה למחיקת חלומות. מה שאנחנו מנסים אנחנו מנסים לעצור את ה'תוכנה' הזו ולהתחיל לזכור חלומות... אין לך עדיין את היכולת הזו אבל היא תגיע עם הזמן וההשקעה. אגב סילברהאק עכשיו כשאני חושבת על זה, אם המוח מוחק את החלומות סימן שלא אמרוים לזכור אותם ומלא 'מקום' בזיכרון... אף פעם לא חשבנו על זה...

silverhawk

New member
זה לא עובד ככה ../images/Emo13.gif

אמנם עבר קצת זמן מאז שיעורי הביולוגיה שלי, אך הנה תמצית הדברים: ישנם שני סוגי זכרונות - לטווח קצר ולטווח ארוך. כאשר החושים קולטים גירויים כל שהם , הנתונים עוברים למוח שם הם מעובדים והמוח משתמש בהם לצורכיו השונים. אירועים לא משמעותיים מסוננים לאחר מספר שניות ואחרים עוברים ל'איחסון' בזיכרון לטווח ארוך. את יכולה להיות בטוחה שהחלומות לא 'יגמרו את המקום' במוח שלך.

למעלה