נסיכות

../images/Emo92.gifנסיכות

אז בטח יש כאן אמהות שהבנות שלהן חובבות נסיכות אני כבר יומיים מחפשת ברשת תמונות של נסיכות או רעיון לעוגת נסיכות ואם זאת תהיה הנסיכה בל זה בכלל יהיה נפלא בבקשה עזרו לי למצא דברים שמתאימים לקטנה אוטוטו יום הולדת 4 הבטחתי עוגת נסיכות (כל הנסיכות) והיא רוצה מצעים של נסיכות - ממה שאני הבנתי יש רק ברבי /בראץ אשמח לעזרה

איזה סוג קישוט עוגה?

מבצק סוכר? מקישוטים רגילים?(סוכריות/קרם וכד') איזו סוג תבנית? תלת מימדי או לא? בעקרות אני מציעה לך להיכנס לגוגל למעלה מצד ימין יש אפשרות לחפש תמונות ולא כתובות נט. תכתבי "עוגת נסיכה/נסיכות" או הגדרה דומה...ויעלו לך מלא תמונות קשורות בשביל רעיון. בקשר למצעים...אני ממש לא הכתובת...

מה עם העוגות שיש בובה באמצע והמסביב זה

עוגה עם ציפוי - כמו השמלה של בל? מבינה את כוונתי? ויש תיקי נסיכות, מחברות נסיכות, כוסות נסיכות, בטוח שגם מצעים אפשר (להתאמץ ו)למצוא. לחפש לך בגוגל?

אפשר לענות לכן יחד ????

כעיקרון מחפשת דף אכיל של נסיכות אבל ליידי הזכרת לי את הרעיון של הבובה העומדת ואולי אני יאמץ אותה אשמח לעזרה באיתור מצעים כי....לא מצאתי כאלה בגוגל ונראה לי מוזר שאין בכלל ?!

יש לידינו בחנות של כלים חד פעמיים דפים אכילים

את רוצה שאני אבדוק אם יש דפי נסיכות?

בקשר לתמונה האכילה...

יש את האתר של החנות הזו. הם יכינו תמונה אכילה מכל קובץ תמונה שתביאי להם ובאיזה גודל שאת רוצה. ראי הסברים במקום של תמונות אכילות. אה כן...והם עושים משלוחים

הנה מה שמצאתי בגוגל לגבי עוגת נסיכות

היום כמעט בכל קונדיטוריה ניתן להמיר קובץ תמונה שהורד באינטרנט לדף אכיל לעוגה וזה לא אמור להית מאד יקר בהצלחה ומזל טוב לנסיכה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלכולן ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אין אין עליכן המון תודה על העזרה ליידי - מצאתי בפורום שכתבת המון תמונות שחיפשתי ! ועכשיו חזרתי מדלתא - מצאתי שם פיג'מה של הנסיכה יש של כל הנסיכות ויש בדלתא מבצע פריט שני ב 1 ש"ח

שמלת מרשמלו

עושים עוגת טורט בסיר פלא זה עם החור באמצע, מצפים בקרם ועל הקרם מצפיים במרשמלו בצבעי ורוד ולבן ובאמצ מכניסים בובת ברבי יוצא מדהים ומיוחד

למעלה