מכולם להכנס ..

../images/Emo92.gifמכולם להכנס ..

בע"ה ערב טוב ושבת שלום הפעם אני באה אליכם בבקשה, מאחר ואינני כל כך הרבה בבית שלי ואין לי כבלים בבית . אם אפשר כל פעם לפני כל סרט שיש על אוסידי או טוראט לידע אותי במסרים האישיים כי לא תמיד אני עיקבית אחר הנכתב כאן בפורום ולא בקומונה שלנו הסגורה , למשל במוצ"ש הקודם שמעתי שהיה סרט בערוץ ה BBC על שלושה טורטניקים והציגו את החייים שלהם בצל הטוראט, ועוד כל פעם סרטים שאתם רואים ואני מגלה רק אחרי שבוע כי אני לא ממש עוקבת לא תמיד יש לי את המצב רוח והזמן הזה. אז אודה אם יום או יומיים לפני שתכתבו על סרט מסוים דוקומונטרי או כל תוכנית וסרטים על אוסידי וטוראט תכתבו לי במסרים האישיים. תודה רבה ואודה לכם אם תעשו בשבילי את זה. אשרייכם . המשך שבת שלום

שביק

New member
היי אלין יקרה, שבת שלום

אשתדל להיענות לפנייתך/בקשתך. למרות שגם אני מפספסת הרבה פעמים את התכניות. רק לאחר מכן נודע לי. מה שלומך? אין בינתיים חדש בקשר לנושא שאנו מחכים לו. אני מחכה לטל' מהד'ר. מקוה שאצלך בסדר, מצב רוח טוב וכו'. השתדלי לחייך הרבה זה מוסיף לבריאות וגם יפה. מתאים לך לחייך
אוהבת שביק. וד"ש למשפחתך

../images/Emo51.gifשביק היקרה .. תראי

בע"ה קודם כל תודה שאת מוכנה ליידע אותי בקשר לסרטים וכל מני תוכניות על טוראט ואוסידי, שנית אני מרגישה פחות או יותר בסדר חזרתי שוב פעם לכדורי שינה קשה לי להרדם בלילות לבונדורמין זוכרת שלקחתי פעם ? אני מחכה בקוצר רוח שהרופא יקרא לנו שוב פעם ונלך לתאם תאריך והכל נדבר על זה בטלפון. יש לי עוד משהו בקשר לשרי הריסון לדבר איתך בטלפון המצב לא ממש טוב אני חושבת שאני הולכת לאבד את הכל כל מה שהיציעו לי כי היו לי ולהורי ימים שלמים לרוץ ולהוציא טפסים זה לא מהיום למחר את יודעת מה זה להוציא טופס רפואי אפילו משנת 82 אז אני אצור עימך קשר טלפוני באמצע השבוע ואסביר לך הכל

למעלה