מבקש עזרה

יאיר B

New member
טיילתי קצת ברשת ואכן ראיתי במפרטים

של החנויות שמוכרות אותו שהוא קורא AVI, MP4 ועוד משהו בשם 3GP שאין לי מושג איזה פורמט זה. העניין עם ההמרות הוא התאמה של גודל התמונה למסך + התאמה למספר ה-FPS שהנגן יודע לנגן (הרבה פחות מהמחשב). יש נגנים עם כוח חומרה גדול יותר (למשל דגמים מסויימים של קריאייטיב) שיודעים לקרא את הפורמט ישירות. בדרך כלל נגנים כמו שלך לא יודעים לעשות את זה. לכן נדרשת ההמרה במקרה הזה. הנגנים האלה מגיעים באריזה עם CD שבו יש תוכנה (צריך להתקין אותה במחשב, בדרך כלל קובץ ההתקנה נקרא setup.exe) שיודעת לשנות את קובץ הסרט לכזה שהנגן ידע לקרא אותו (אני מניח שכבר ניסית להכניס סרטים ללא המרה וראית שהנגן לא מזהה אותם). במידה ולא קיבלת את התוכנה הזאת עם הנגן או שאיבדת/נהרס/נעלם וכו' ה-CD הנ"ל, עלולה להיות בעיה עם ההמרה של הסרטים (אני לא בטוח שהתוכנה שקישרו בשבילך תדע להמיר את הסרט לפורמט שהנגן המסויים שלך יודע לקרא).

stardust19

New member
3GP זה פורמט סרטים של quicktime

לא רלוונטי לנגן הזה. ובקשר לבחור "המדיה זה..." תקרא את מה שכתוב בשרשור ואת התגובה האחרונה של יאיר. אתה חייב להמיר לפורמט AVI בעל FPS נמוך יותר וכן כנראה ישנה הגבלה של משך זמן ניגון הוידאו. כל זה התוכנה שבאה עם הנגן יכולה לעשות זאת. אם אין לך תנסה להריץ חיפוש בגוגל עם דגם הנגן. יכול להיות ותמצא משהו. (תחפש משהו כמו avi converter for play4)

ביררתי ואמור לי שאני צריך מקודדי קודקים

לפי מה שאני הבנתי מימכם כל הנגנים האלה הם סתם חיקויים + זיופים של נגן IPOD שהוא הכי טוב מכולם ואין לו מיתחרים . עכשיו אני רק צריך לברר כמה עולה נגן IPOD של 4 ג'יגה

tweeg

New member
תגובה

א.אתה ממש לא יכול להוריד מקודדים לנגן כזה לא יודע איפה בררת אבל........עדיף לחתוך פה ב.אכן חיקויים של האיפוד ג.הוא לא הכי טוב,ויש לו מתחרים שלדעתי עוקפים אותו בכיף(איך לעזאל הבנת את זה) ד.יש באתר של אפל ובזאפ "לא שום קובץ לא עולה אליו" אתה מתכוון בזמן העתקה הוא כותב לך שגיאה,או בזמן ניסיון ניגון בנגן? http://www.mympxplayer.org/mp3-player-utilities-dc44.html תנסה את התוכנות האלה,אחת מהם תעבוד

tweeg

New member
אפשר צילום מסך?

אתה יכול או להמיר,או להעביר לכונן אתה לא יכול להמיר לתוך הכונן

אין לי סורק

היתכוונתי לומר שאני מנסה להוריד קבצים לנגן אחרי שאני המרתי אותו וזה לא עולה , ואם אני מנסה לנגן אותו אז הוא רושם " אזהרה ! - שגיאת קובץ "

tweeg

New member
גם לי אין סורק

גם אין לי בננה,אתה רוצה להוסיף עוד משהו? תלחץ על הכפתור prt scrn(מעל האנטר,טיפה שמאלה)שיש את השגיאה תעשה ctrl v בצייר,תשמור בתור jpj ותעלה הנה

tweeg

New member
מצטער,אתה צודק.

פשוט השרשור הזה התארך נורא,בלי שום סיבה (ואני לא אוהב את החתימה שלך,אבל זה לא קשור אליך) אבל הבנת מה כתבתי לך? תנסה להעביר את הקובץ,ואז שיש לך את השגיאה תלחץ על כפתור במקלדת שכתוב עליו prt scrn עכשיו תפתח את הצייר,עריכה,הדבק עכשיו קובץ,שמור,ותשמור את התמונה ותעלה הנה בתור jpj

stardust19

New member
איך הבנת שאיפוד הכי טוב? לא כתבנו את זה פה../images/Emo70.gif

ישנם הרבה נגנים שעולים באיכות על איפוד. זה שיש לאיפוד הרבה מאד חיקויים- אי אפשר להתכחש לזה. תעלה את השגיאה לכאן ע"מ שנוכל לראות אותה ולהגיב בהתאם. ותסביר בפירוט איך אתה מקודד בשני המחשבים את אותו הקובץ- לפי דעתי אתה מחיר כמה פרטים באחד משני המחשבים שאתה עובד עליהם

יאיר B

New member
זה נכון. למעשה לשום נגן שמכבד את עצמו

אין מצלמה (תחליט, אתה רוצה נגן או מצלמה?). אגב, לאיפוד גם אין רדיו (אבל אפשר להוסיף). איפוד 8GB עולה 813 ש"ח: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5991 (לא ראיתי שהם מוכרים 4GB). זה הזול ביותר שאני מכיר. הערה על איפוד: אתה צריך לעבוד עם תוכנה בשם איטונס להעברת השירים והסרטים. ההמרה (גם בו צריך להמיר את הסרטים) נעשית עם תוכנה אחרת.

אם אפשר שזה יגיע אם מצלמה אז סבבה

בימקום לקנות מצלמה יקרה שהיא עולה 2000 שקל אז אני יכול לקנות נגן מוזיקה בחצי מחיר שהוא כולל הרבה יותר אופציות .

יאיר B

New member
מצלמה ב-2000 ש"ח תתן תמונות שכל הנגנים+

הטלפונים עם המצלמות ביחד לא יתנו. באופן כללי אפשר להגיד שמוצר שיודע לעשות יותר מדבר אחד, לא יעשה שום דבר מאותם דברים טוב כמו מוצר שנועד לעשות רק דבר אחד. למרבה הצער רוב האנשים לא מסכימים עם דעתי. בכל מקרה נגן+מצלמה זה רק נגן מדבקה.

מושו 21

New member
......

אתה צוחק כן ? אתה משווה מצלמה של נגן מדבקה שהערך שלה שווה למצלמת אינטרנט ב-20 שקל למצלמות של 2000 שקל ? אתה משווה נגן אייפוד "בלי מצלמה" לנגן שלך שהוא "עם מצלמה" ? מצלמה זה מצלמה ונגן זה נגן - רוצה נגן איכותי - תשקיע את המחיר בשביל זה רוצה מצלמה איכותית - כנ"ל. רוצה שיעזרו לך ? תן יותר פרטים וצילומי מסך - אני עד עכשיו לא מצליח להבין באיזה שלב אתה תקוע בהעברת הקובץ לנגן והפעלתו (וזו גם הסיבה למה השרשור הזה כזה ארוך).

למעלה