מבקש עזרה

../images/Emo92.gif מבקש עזרה

שלום . אני קניתי נגן MP4 של חברת 4 PLAY שהוא קורא רק קבצי AVI עכשיו אני מנסה להוריד אליו קבצי AVI והוא כל הזמן רושם שלי שגיאת קובץ מה אני אמור לעשות כדי שאני יוכל לראות סוף סוף קבצים נורמליים בתוך הנגן ? ................................. בתודה שחר .

tweeg

New member
תגובה

אתה צריך להמיר את הקבצים קודם בעזרת התוכנה שבא איתו אם לא באה היא נמצאת גם באתר של טופ טכנולוגיות מדריכי שימוש יש במאמרים

tweeg

New member
...........

פשוט תוריד את התוכנה ותמיר.אין לך בחירה של פורמט. היא פשוט תעשה את כל העבודה.אתה לא יכול לעשות את זה עם תוכנה אחרת.

אני הורדתי את התוכנה למחשב וגם לנגן

אני הורדתי את הדיסק הקטן הזה של MP4 גם למחשב וגם כן לנגן עצמו ועדיין הקבצים לא עולים אצלי ...........................................................

tweeg

New member
תגובה

א.אתה לא יכול להוריד את זה לנגן ב.אתה צריך להשתמש בתוכנה,הסברים במאמרים. (זה שיש לך אנטיוירוס לא יעזור אם אתה לא סורק איתו(אלא אם כן יש לו ריילטיימפרוטקשיין) ג.כל הכבוד שהפסקת עם ההדגשות,עכשיו רק הנקודות ואתה מסודר

בוא תעזור לי בבקשה !

אני ממש לא מבין בדברים האלה .............................. יש לי קבצים שאני הורדתי מכל מיני אתרי אינטרנט וכל פעם שאני מוריד אותם לנגן MP4 אז הוא רושם לי : " קובץ שגיאת אזהרה " וזה כבר אחרי שאני הורדתי את התוכנה שלו .

tweeg

New member
תגובה

שומע?יופי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1292&a=76038&c=5873&sc=2365&ssc=0 תעקוב אחרי המדריך הזה,יש לך תמונות מתחת אם אתה מסתבך איתו תודיע לי

tweeg

New member
btw

אני מבין שאתה יודע להדגיש דברים ולעשות רווחים בין המילים,כל הכבוד. אבל זה לא תורם לשום דבר ודי מעצבן.

../images/Emo10.gif למה אני חייב להמיר אם יש לי כבר קובץ מוכן

אם יש לי מכשיר שהוא מנגן רק קבצים של AVI אז בשביל מה אני צריך להמיר ? חוץ מזה יש לי תוכנת AVI CONVERTER שהיא לא עוזרת לי הרבה . ויש לי עוד שאלה אם אפשר , איך אני יכול להפעיל תוכנת המרה ברגע שמופיעה לי ספרייה של כל מיני קבצים ? ............................

tweeg

New member
תגובה

א.כי המכשיר עובד ברזולוציה,fps,ומס' צבעים שונה מוידאו רגיל של מחשב הוא לא יקרא וידאו שהמחשב קורא(אין לו משאבים חומרתיים לכך אפילו) לכן צריך להמיר שהוא יוכל לקרוא ב.איפה בדיוק התסתבכת עם התוכנה? ג.אפשר צילום מסך של זה?זה ניסיון להעתיק DVD?זה סרט מחולק?

הנגן שלי ניראה ככה ../images/Emo26.gif .................

אני לא יודע איך ממירים קבצים , אבל עברתי בדיוק לפי ההוראות והקובץ בכלל לא הישתנה ונישאר אותו הדבר .

יאיר B

New member
הקובץ לא אמור להשתנות. שים אותו בתיקית

הוידיאו בנגן (רק שים לב שאתה מעתיק לנגן את הקובץ שהמרת ולא את המקורי). תנסה להריץ אותו דרך הנגן.

באמת סליחה מימך יאיר .......................

אבל אנחנו חוזרים אל אותה הנקודה שהתחלנו בה . הבעיה היא שאני מנסה להעלות קבצים אל תיקיית הוידאו אבל שום קובץ לא עולה . אולי אני אמור לחפש תוכנה אחרת שהיא תוכל להמיר את הקובץ . אבל אני באמת רוצה לדעת משהו ברשותך
אם יש לי נגן של קובץ AVI אז בשביל מה אני אמור להמיר קובץ של AVI
............... וגם לאיזה סוג קובץ אני אמור להעביר את קובצי AVI ?

למעלה