ללוחמים

איל בר

New member
../images/Emo92.gif ללוחמים

שלום הודעה זו מופנית לכל מי שלחם או נלחם כעת במלחמת "אינתיפאדת אל-אקצה". אני מעוניין לפתוח אתר שיוקדש למלחמה ולמי ששירת בה, מתוך תחושה שרוב המדינה כלל לא מבינה מה הולך "שם" וכי החוויות שעברנו במלחמה זו בין שהיו קשות, יפות, משפילות, עצובות, שמחות או מרוממת נפש, ראוי להן שיועלו על הכתב ועל הרשת על מנת שייתנו למי שלא היה "שם" מושג על מה שקורה ועל מנת שאנחנו נוכל להחליף חוויות . מעין "שיח לוחמים" מודרני. אחת החוויות הקשות שעברתי במלחמה הייתה הפעם הראשונה שחזרתי 18 יום אחרי התחלת המהומות הראשונות וגיליתי שלמעשה, המלחמה הזו, לא מעניינת אף אחד ברגע שעוברים את הקו הירוק. עד היום רוב האנשים כלל לא מבינים שמדובר במלחמה על כל המשתמע מכך. אני מעוניין לשנות זאת למען אלו שעדיין משרתים (וגם למעני, במילואים הבאים). לכן, אם יש לכם סיפור מעניין מאינתיפאדת אל-אקצה בכל נושא והקשר – סיפורים מצחיקים, עצובים, דברים שגרמו לכם לחשוב, סיפורי גבורה וסיפורי ביזיונות, אני אשמח אם תשלחו לי אותם ל - E-MAIL - [email protected]. הסיפורים יפורסמו בעילום שם (אלא אם מישהו ידרוש אחרת) תוך השמטת פרטים העלולים לפגוע בביטחון המדינה (וכדי למנוע אי נעימויות אני מבקש לא לשלוח הודעות עם פרטים כאלו כמו גם לא סיפורים מפוברקים) בתודה מראש איל בר [email protected]

למעלה