להיכנססססס מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר עם אחד השחקנים?? אם מישהו יודע בבקשה שיודיע לי
I iloveme New member 16/8/03 #1 ../images/Emo92.gif להיכנססססס מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר עם אחד השחקנים?? אם מישהו יודע בבקשה שיודיע לי
../images/Emo92.gif להיכנססססס מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר עם אחד השחקנים?? אם מישהו יודע בבקשה שיודיע לי
M m G m New member 16/8/03 #2 יש לגיא אריאלי אי מייל תסתכלי איפה שהוא בעמוד הזה או בעמוד הקודם כתבו את האימייל שלו
ח חולה על בנחמין New member 16/8/03 #3 נ"ש-הורדתי מהקאזה../images/Emo26.gif קטע קול שנירית,ניר,לירון,ויעל מתארחים בתוכנית רדיו של דידי הררי "דידי לוקלי", ויש לי רק את החלק הראשון ואני לא מוצאת את החלק השני אם מישהו יודע חמה אני מתכוונת ויש לו את זה אז שבבקשה יכתוב לי
נ"ש-הורדתי מהקאזה../images/Emo26.gif קטע קול שנירית,ניר,לירון,ויעל מתארחים בתוכנית רדיו של דידי הררי "דידי לוקלי", ויש לי רק את החלק הראשון ואני לא מוצאת את החלק השני אם מישהו יודע חמה אני מתכוונת ויש לו את זה אז שבבקשה יכתוב לי
ח חולה על בנחמין New member 17/8/03 #6 מה האתר של הרדיו../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif עדיין יש את זה שם
ח חולה על בנחמין New member 17/8/03 #9 טוב,כבר מצאתי את האתר../images/Emo9.gif תודה ומי שרצתה את החלק הראשון המסינג'ר שלי הוא:[email protected]
טוב,כבר מצאתי את האתר../images/Emo9.gif תודה ומי שרצתה את החלק הראשון המסינג'ר שלי הוא:[email protected]