יש לי palm Vx חדש

שמול

New member
../images/Emo92.gif יש לי palm Vx חדש

מעוניין לסנכרן אותו מול שני מחשבים. א. האם ניתן לעשות זאת? ב. כיצד? תודה לכל מי שיכול לעזור.

תתחדש ../images/Emo24.gif

אפשר לסנכרן אותו מול שני מחשבים, אך יש להיזהר למחוק נתונים במחשב אחד או שני קודם כל אתה צריך עריסה לכל מחשב או כבל סנכרון (אני מניח שיש לך) תתקין בשני המחשבים את ה-PalmDesktop והגדר את יחסי ההעברה בכל אחת מהתוכנות (Desktop overwrites HandHeld, HandHeld overwrites Desktop, Syncronize the files, Do nothing) - שים לב הגדרה לקויה של יחסי ההעברה, תפגע בנתונים הן בפאלם והן ב-Desktop, לכן הייתי מציע לך לעשות BackUp של ספריות היוזר, לפני הסנכרון הראשוני וזהו, הכנס את הפאלם ולחץ על כפתור הסנכרון

השיטה היא : להחליט מי ראשי..

יש להחליט איזה מחשב ראשי ואיזה משני. בראשי לקבוע את ה - Hotsync על מצב Sync ובמשני לקבוע אותו על Handheld Overite Desktop . חתימה טובה הרבה בריאות אמנון מרגלית

K_man

New member
רק לא לשכוח לקבוע את האפשרות העדיפה

כברירת מחדל DEFAULT (יש תיבה קטנה לסימון בצד ימין). בהצלחה. נכוותי בתחילת דרכי עקב "שכחון" לבצע את הקיבוע הנ"ל. היבלות ביד ימין מההקלדה החוזרת... חתימה טובה K_man

לגבי סינכרון על שני מחשבים

אם ברצונך שעל שני המחשבים יהיה אותו חומר אז אין בעיה אני מבצע זאת כבר שנים על המחשב בבית ובעבודה. לצורך הפעם הראשונה סנכרן את הנתונים כך שהפאלם דורס את החומר על המחשב לאחר מיכן תבצע סינכרון בכל פעם. זה עובד

k_rami

New member
ואם רוצים על שבכל מחשב ישאר

החומר שעליו בלבד? כלומר שהיומנים של שני המחשבים יהיו על הפלאם אבל כל מחשב ישמור את היומן שלו בלבד?

אז אתה צריך 2 שמות...

ובעזרת תוכנת PalmName כל פעם לעבור שם... חתימה טובה הרבה בריאות אמנון מרגלית

אומנם לא אמנון אבל גם מבין...

מאפשרת לך לשנות את ה-HotSync Name, את ה-UserName את ה-Rom ID (ערך מזוייפ, הוא לא באמת משנה אותו, אלא מציג אותו ככה), ומשנה את גירסת מ"ה (ערך מזויף). עומר, לא אמנון - ולא גולש סלולרי !

k_rami

New member
כתבתי אתמול מייל למפתח

להלן התשובה: I never did this and I don´t know how to do this! With ChangeName you can. change the UserID/Name on the Palm device and on the Desktop. כעת לא נותר אלא לנסות ! האם כדאי להזמין עריסה מחו"ל או לקנות בארץ ?

למעלה