יוסי אלפנט מישהו יודע היכן ניתן לקרוא ביוגרפיה ודיסקוגרפיה על יוסי אלפנט?
J JMac New member 25/1/04 #1 ../images/Emo92.gifיוסי אלפנט מישהו יודע היכן ניתן לקרוא ביוגרפיה ודיסקוגרפיה על יוסי אלפנט?
ע ע ו ל ם New member 26/1/04 #3 תבורכי ענת, בזכות הקישור שלך, קראתי על אלפנט ששנים התעניינתי בו.. והמשכתי לקרוא על כל מה שהיה מסביב, ועל מוסא שעניין אותי מאוד..
תבורכי ענת, בזכות הקישור שלך, קראתי על אלפנט ששנים התעניינתי בו.. והמשכתי לקרוא על כל מה שהיה מסביב, ועל מוסא שעניין אותי מאוד..
ע ענת1986 New member 26/1/04 #6 אלפנט הוא יוצר דגול ../images/Emo13.gif שמחה שעזרתי אתה יכול לחפש גם בפינגווין, באנציקלופדיה של וינט.. אולי גם שם יהיה מידע.
אלפנט הוא יוצר דגול ../images/Emo13.gif שמחה שעזרתי אתה יכול לחפש גם בפינגווין, באנציקלופדיה של וינט.. אולי גם שם יהיה מידע.
E exit_from_here New member 27/1/04 #18 ומי הדביק אותך באלפנט?../images/Emo8.gif מי שרוצה עוד חומר מוזמן לשלוח לי מייל ולקבל.
ע ע ו ל ם New member 27/1/04 #19 אני באמת לא זוכר.. תמיד לא הבנתי מי הרוקר המטורף שמנגן עם אהוד בקליפ "עבודה שחורה".. (מימינו) מסתבר שזה אלפנט בכבודו ובעצמו.. <איך התלהבתי> אשלח לך בשמיכה בזמן הקרוב את האי מייל שלי.. ו גדולה..
אני באמת לא זוכר.. תמיד לא הבנתי מי הרוקר המטורף שמנגן עם אהוד בקליפ "עבודה שחורה".. (מימינו) מסתבר שזה אלפנט בכבודו ובעצמו.. <איך התלהבתי> אשלח לך בשמיכה בזמן הקרוב את האי מייל שלי.. ו גדולה..
X xxxHADASxxx New member 26/1/04 #5 יאאפפפ זה ביום שבת 2 הופעות אחת בשעה 20:30 והשנייה בשעה 23:00 באותו יום!! זה יוצא יום האהבה שווה ביותר!!!
יאאפפפ זה ביום שבת 2 הופעות אחת בשעה 20:30 והשנייה בשעה 23:00 באותו יום!! זה יוצא יום האהבה שווה ביותר!!!
ע ע ו ל ם New member 26/1/04 #7 אני מתבלט לאיזו ללכת.. לדעתי ההופעה השניה (גם כי זה קרוב ל12 בלילה, מין סילבסטר כזה ) וגם אני חושב שאביב לא יהיה לחוץ בזמן (כי ההופעה הראשונה הסתיימה). או שאני טועה, ובשניה הוא יהיה כבר עייף?!
אני מתבלט לאיזו ללכת.. לדעתי ההופעה השניה (גם כי זה קרוב ל12 בלילה, מין סילבסטר כזה ) וגם אני חושב שאביב לא יהיה לחוץ בזמן (כי ההופעה הראשונה הסתיימה). או שאני טועה, ובשניה הוא יהיה כבר עייף?!
V Vdrums New member 26/1/04 #10 כל הילדודס? ../images/Emo6.gif את בת 14... מה זה ילדודס? בני 10 שהולכים לראות את אביב?
D DaNcE FoReVeR New member 27/1/04 #17 נו.. הזלתי דמעה ../images/Emo3.gif הופעה מרגשת עד דמעות לא? חח אבל בכל זאת... אני מתה להופעה עם התעויוט! בעעע התבאסתי
נו.. הזלתי דמעה ../images/Emo3.gif הופעה מרגשת עד דמעות לא? חח אבל בכל זאת... אני מתה להופעה עם התעויוט! בעעע התבאסתי