חוות דעת!

MoonMadness

New member
../images/Emo92.gif חוות דעת!

שלום, כתבתי לפני יומיים כאן הודעה, ולא כל כך ענו לי. אשמח לשמוע מה דעתכם המלומדה על המחשב הזה עבור: הצרכים שלי: אופיס, אינטרנט, שיתוף קבצים, סרטים, עריכת סאונד (רק ברמת cool-edit pro למי שמכיר) וגרפיקה (ברמת פוטושופ). יש לציין שאני אוהב לעבוד עם הרבה חלונות כך שזה דורש יותר משאבים. הדרישות שלי: ליבה כפולה, זיכרון 1 ג'יגה, הרדיסק מינימום 120, מע' הפעלה XP, גודל המסך והמשקל פחות חשוב (כמו שסבתי הפולניה היתה אומרת: "אז אני אסחוב"). מחיר מקסימלי באיזור ה-3500 (ולמיטב הבנתי הצרכים שלי לא דורשים יותר מזה). תודה רבה!

תתאמץ עוד קצת במחיר ותבדוק

את לנובו n200 מחשב מדהים אך קצת כבד אבל תסחב (כמו הסבתא) אני מאמין שתצליח להשיג אותו בסביבות 4000,ועוד בעיה קטנה הוא מגיע עם ויסטה,אבל תמיד אפשר לשדרג (כן אני מתכווין לזה לשדרג) לxp. לדעתי זה שווה בדיקה.בהצלחה

MoonMadness

New member
תודה אבל מה הופך אותו למדהים?

והאם הוא בא עם 3 שנות אחריות כמו ההוא של דל?

יאיר B

New member
הלנובו מסדרת 3000 מגיע עם שנה אחריות.

אפשר להאריך, עולה כסף. יש להם מקלדות נוחות מאוד. (אני מאוד אוהב, אבל לא בטוח שיש יתרון יחסי על הדל).

MoonMadness

New member
אנא ../images/Emo92.gif עזרו לי בהתלבטות...

בדקתי לגבי הלנובו, דגם מקביל לדגם של אינספירון (דל) שהצגתי בהודעה הראשונה כאן, הוא הדגם הזה והוא עולה יותר מ-200 ש"ח יותר מאשר הדל, וזה עוד לפני הארכת האחריות, ואין אפשרות לצבע אדום (בא לי!) אז האם באמת כדאי? ואם כן - עוד לא הבנתי למה... אשמח לעזרתכם.

למעלה