הלוואה לרכב...???

mazad

New member
../images/Emo92.gifהלוואה לרכב...???

שלום לכולם הבנק שלי(דיסקונט) מציע הלוואה לרכישת רכב יד שניה עד 50,000 ש"ח ל- 36 חודשים בריבית של פריים+ 1%, 50% הנחה בהוצאות הלוואה האם כדאי?? ואם אני אקח הלוואה של 40,000 ש"ח מה יהיה ההחזר החודשי שלי אחרי כל ההוצאות שכרוכות בלקיחת הלוואה ואיזה סכום בסה"כ אני אחזיר לבנק על הלוואה של 40,000 ש"ח בתודה מראש לכל המשיבים מ.

yair24

Member
תשובה מהראש לא בטוח שמדוייקת

אתה אומר 36 חודשים בריבית של פריים +1 ריבית הפריים היום אם אני לא טועה היא 5.5% פריים +1 זה אומר 6.5% שנתי עכשיו תחשב 36 חודשים כאשר הריבית היא 6.5% שנתי. זה אומר שכל שנה אתה מחזיר 6.5% מהסכום שלוית כלומר 2600 שקל כפול 3 שנים. שזה 7800 שקל במשך כל שלוש השנים. אחרי 3 שנים אתה מחזיר 47800 שקל. תחלק את זה ל36 תקבל 1327 שקל בחודש, שאהת צריך לשלם. אני לא בטוח כל כך שהחישוב הזה נכון אבל נראה לי הגיוני ככה. בכל מקרה אני הייתי מניח שיש פה סטיה של פלוס 500-1000 שקל... אהה ועוד משהו שלא חישבתי ואני לא בטוח לגביו זה מה קורה אם הריבית עולה, הרי הריבית עכשיו מתחילה לעלות... אז יש מצב שאם ההלואה היא בריבית משתנה לפי מה שיש במשק אז הריבית יכולה לעלות לך במשך הזמן (וגם כמובן לרדת תלוי מה קורה לריבית במשק.) יאיר

nirdagan

New member
סביר שמדובר בריבית משתנה

בדרך כלל הלוואות הקשורות לפריים הן בריבית משתנה שמשתנה עם הפריים.

למעלה