היי...שאלה ובקשה...

../images/Emo92.gif היי...שאלה ובקשה...

אני עושה עבודת ריקוד כראוגרפיה ואני מחפשת נואשות מוזיקה לריקוד שלי. בשנים קודמות הייתי עושה המון שילובים של קטעים של פינק פלוייד אבל בשלב מסויים,כבר נגמר המבחר... אני מחפשת מוזיקת ז'ול כזאת,שילוב של רוק וקלאסי משהוא שיש בו גם שקט ודרמטיות(בלוז פסנתרי כלשהוא?!) ושילוב של פסיכודליות,כמו שפינק פלויד וקרימזון יודעים לעשות יפה... שתהייה מוזיקה אומנם יפה ונעימה אבל שייהיו בה גם קטעים דיסוננטים-צורמים אפילו,מוטיבים,ובקיצור המון גיוון... אני יודעת לתאר בדיוק את המוזיקה שאני מחפשת אבל אין לי מושג לאן לפנות,על איזה שירים לחשוב, אז אם עולה למישהוא איזו יצירה שיכולה להתאים אני אשמח לעזרה.... ואגב...אני חדשה כאן-P אני שומעת המון פרוג, פינק פלויד,קרימזון,קווין,אלאן פרוג'קט וכו' וכו'... המון רוק ישראלי... פאוור מטאל,מוזיקה קלאסית וכו'......

crime zone

New member
SUPPERS READY של GENESIS..

יעשה את העבודה אני מאמין , יש בו הכל מהכל, קטעי פסנתר - הרבה קטעים דרמטים ואחוזי תזזית... וביקיצור כל מה שביקשת ואפילו יותר. מה גם שזה קטע מאד ארוך - כמעט חצי שעה כך שיהיה לך הרבה מאד חומר לעבוד איתו. ואם לא... אז פשוט תהני מהיצירה :)

moshel

New member
היצירה הכי טובה לזה היא

snow goose של להקת camel קחי את היצירה הזאת שמעי אותה ןראי שהיא נועדה לקטע מחול מצורפת לך עטיפת הדיסק בהצלחה MosheL

Tidal

New member
אני דווקא הייתי בוחרת במשהו יותר

"עצבני".

moshel

New member
Tidal זה מחול לא ריקוד רוק

כדי לרקוד רוק צריך משהו עצבני למחול צריך משהו אחר

Tidal

New member
מעניין, רוצה להצביע על המשפט שבו

היא אמרה שהיא רוקדת קלאסי?

אני בעיקרון רוקדת קלאסי, אבל

אבל אחד הדברים שיכולים להיות יותר מדהימים זה שילוב של רוק וריקוד ניאו קלאסי..למרות שבעקרון אני עושה ריקוד מודרני ייהיו בו גם חלקים ניאו קלאסיים

orbiti

New member
אני מסכים

דווקא במחול קלאסי, מקובל שהמוזיקה לריקודים דווקא קיצבית יותר (לפחות בחלקה), וכוללת הרבה קטעים עם ריתמיקה מאד חזקה. מהבחינה הזאת, קאמל לחלוטין לא מומלצים, עדיף אולי משהו מופשט ואינסטרומנטלי יותר.

....

פניתי לסגנון של הפרוג כי אני מחפשת מקוריות ופסיכדליות...ריקוד נאו קלאסי לא חייב מוזיקה קיצבית ברורה..דווקא להפך,כמו שיותר סולמות לא מוגדרים והפתעות במוזיקה יתאימו

orbiti

New member
זה לא ממש סותר

קטע המחול המרשים ביותר שראיתי בחיי היה לצלילי 'פולחן האביב', קטע מורכב מאד שיש בו בערך הכל מהכל. אני חושב שאחד הדברים היותר חשובים במוזיקה למחול הוא שלפחות חלקים מהמוזיקה יקבלו הדגשת ביט מאד חזקה, גם במקצבים מאד מורכבים וכד'. נכון, אפשר גם לקחת קטעים שאין להם את זה, אבל במקרים כאלה, לפחות מהנסיון שלי כצופה, הריקוד הופך למופשט מדי ומאבד קשר עם המוזיקה.

מורנא007

New member
לדעתי להקת סוסיתא מתאימה

אפשר לעשות כראוגרפיה לשירים כמו עדרים והמדריך לריקודי עם. הם מתאימים לרקודי עם (רצוי במעגלים) עם הרבה צעדים תימנים, דבקות סיבובים וכו'. |בהלצחה|

dpascal2

New member
אבי בללי - כח האיזון (כולל דגימה)

לאבי בללי (נקמת הטרקטור) יש קופסא עם 4 דיסקים של מוסיקה שהוא כתב למחול. יש שם 2 דיסקים שהם פשוט מפילים : "יתומים" ו"כח האיזון". חתכתי חתיכה מקטע שלו שנקרא "bones". קשה להאמין אבל הקטע ווקאלי לחלוטין.

dpascal2

New member
בוודאי

כל חנות רצינית אמורה להחזיק את הקופסא. מחיר הקופסא (4 דיסקים) הוא אגב 100 שקל,לפחות בתו השמיני בירושלים.

למעלה