דרושים

../images/Emo92.gifדרושים

1. מכונת כביסה 2.כיסאות 3.ארונות בגדים 4.שידה לטלוויזיה 5.טלוויזיה 6.קלפן ירקות 7.מאוורר 8.כל ציוד לבית נ.ב.על 6 אוותר, הציוד מיועד לדירה של שלושה שותפים מהפורום יהודה המכבי 56 ריספיד ואנוכי.

וואי גם ריספיד יפה לכם.

תהנו... אגב יש מקום לאורחים? ? ? אה ומה עם א הוא ישאר לבד? לא יפה!!

לא התכונתי שאני יבא להתארח אלא

מישהו אחר שמחפש איפה להיות שבת... אבל מה עם א אני דואגת לו!! בהצלחה בשנור! אני יביא לך מקלף ירקות מבטיחה!

אליזד

New member
נראה לך שזה מחכה עד אז? (-:

נראה לך שעד אז אין עבודה? אתה טועה! צפה להודעת "תודה רבה לטרנטה של אליזד" עוד השבוע! יש כבר הזמנות! (-: אני מרגיש כמו איזה סטארט אפ שמצליח פתאום. אולי אני אהפוך ל"אלי'ס" הובלות? (הוא דה פאק איז אליס?) יהיה לי צי של טנדרים מקרטעים וזוללי שמן שיעביר חפצים עלובים של אנשים שרק עכשיו התחילו את חייהם מדירה שכורה אחת למשנה ברחבי הארץ? אני כמובן אקפיד להעסיק חוזרים בשאלה בכל עמדות המפתח, ותמיד תמיד אזכור מאיפה באתי... למען האמת, מאיפה באתי לא מציאה גדולה - אם לא מביאים בחשבון את השיעורים של הרב זילברשטין בערב שבת - אבל את התחנה ההיא, בדירת הסטודיו הצנועה של "מגדלי פנחס" על הים, אני באמת לא אשכח. בכל מקרה, לא לשכוח חברים: זה נוסע, זה אוכל אחד לשתים עשרה מחוץ לעיר, התקרה מתקלפת עליך, צריך קורס לטיפול במצבי חירום, להיות עדינים עם ההילוכים (אחרת זה נשאר לך ביד) לבדוק שמן בכל רמזור, וכן, גבירותי ורבותי זה בחינם! מהרו והרשמו כבר עכשיו!

uri80

New member
המון בהצלחה חבר'ה

אנשים טובים, אחד אחד. אולי יש לי כסאות מיותרים. אבדוק.

3, 6, 8

כל מה שאתה צריך זה אוטו (גדול), לבוא (עד לכאן), להעמיס (במו עצמך) ולהסתדר (עד הבית ועד בכלל). >ספל חמאה עייפה אך רצוצה<

למעלה