דיאטת כרוב

MSHARONI

New member
אי אפשר לאכול רגיל המטרה

היא לתת מן מכה קטנה למשקל ואח"כ להמשיך לשמור לאכול פחות או באיזון ולא רגיל כי בעצם רוצים להרזות.

ellen

New member
../images/Emo92.gifדיאטת כרוב

במדור WALLA לקחתי את דיאטת מרק הכרוב אני יודעת הדיאטה זו אינה ממומלצת אך אודה לך באם תאמר לי האם אפשר להוסיף לדיאטה זו גם אורז ואם כן באיזה יום מכוון הדיאטה הזו מחולקת לפי ימים ודבר נוסף האם אפשר להרזות בשבוע עד 7 ק"ג. אודה לתשובתך המהירה

kiticat

New member
האממ

אם היא אינה מומלצת מדוע שהוא ימליץ עליה? ובנוסף, דיאטת כרוב היא אינה דיאטה אמיתית שכן אחריה- מעלים הכל בחזרה. אין אפשרות להוריד 7 קילו בשומן בשבוע! הקצב הנכון הוא כאמור קילו לכל היותר לשבוע. לא יותר! מלבד זאת, מנהל הפורום לא חיבר את הדיאטה- מדוע שידע את כלליה וחוקיה?

MSHARONI

New member
../images/Emo50.gifellen יקרה

שלום , אני עשיתי את דיאטת הכרוב במשך כשבועיים אבל בלי שישי ושבת ירדתי כ- 5 קילו ובנתיים אני כחודש אחרי.. ממשיכה לשמור ולא העלתי גרם!!!! זו דיאטה קשה מאוד !!!! במיוחד בשבוע הראשון. ביומיים הראשונים יש הרבה סחרחורות אפילו אם את מאוד חזקה !!!!!! בשבוע השני כבר היה לי יותר קל. אגב !! לא הכנתי מרק כמו בדיאטה כי הוא היה מגעיל ביותר, הכנתי מן גיבץ דל קלוריות והיה לי טעים מאוד ולא הייתה לי בעיה לאכול!! אבל את זה למדתי רק אחרי שהכנתי סיר גדול מהמרק וזרקתי לפח !!!! אם תרצי מתכון לגיבץ שלי רק תבקשי !! אגב בקשר לשאלה על האורז .. בכל מה שתרמי בדיאטה לרעתך כך כתוב גם בכללים אז זה לשיקולך ( אני בשבוע או יותר נכון בחמישה ימים הראשונים לא רימיתי בכלל !!! - וזה קשה!!!) ב ה צ ל ח ה בכל מקרה....

גולשת13

New member
היי!../images/Emo13.gif

רציתי לחזק אותך. גם אני עשיתי את דיאטת הכרוב (שבוע ימים). אמנם רזיתי רק 2.5 ק"ג (אני כבר לא בת 18) אבל מיד אחריה התמדתי בדיאטת המשך... היום אני עדיין נמצאת במגמת ירידה (עברו כמעט חודשיים..). אם תוכלי, אשמח לקבל את מתכון הגיבץ´ שלך.

MSHARONI

New member
../images/Emo6.gifבבקשה...

בסיר גדול מעט שמן (רק בכדי שהבצל לא ידבק - ממש מעט!!) חותכים 2 בצלים לחתיכות ארוכות ומזהיבים מוסיפים 1 גזר חתוך דק חותכים את הכרוב לחתיכות קטנות בלי הראש כמובן . מוסיפים לסיר בלי מים בכלל במשך האידוי יווצרו הרבה מים בפנים. מאדים בסיר פתוח בערך כחצי שעה על אש נמוכה עד שמתרכך קצת. מוסיפים תבלינים כמו פלפל פפריקה מרק עוף ואני מוסיפה מעט כמון. לבסוף להוסיף רסק עגבניות ... כן כן כדי שיתן קצת טעם. (בפעם האחרונה שהכנתי הוספתי בתחילת הבישול גם קישואים יצא טעים) בהצלחה!!

דיאטת הכרוב

דיאטת הכרוב היא דיאטה בעלת מחסורים רבים, ומאוד לא מומלצת. הוספת אורז תהיה תוספת של פחמימות (ואנרגיה). למען האמת הייתי ממליץ להוסיף עוד מאכלים רבים אבל אז זאת לא תהיה דיאטת הכרוב.

emonae

New member
עוד דיאטת יויו

לידיעתך, כל דיאטה שמורכבת מפריט/מרכיב תזונתי אחד סופה שתיכשל ותגרום לך להוריד מהר ולהעלות אח"כ את הכל + מע"מ.....ריבית....איך שתיקראי לזה. אני מציעה לך לשקול אם את רוצה לרדת מהר ולהשמין חזרה או לרדת בצורה מאוזנת ונכונה ולשמור על משקל רצוי ולאורך זמן. זה דורש הבנה ,הצבת מטרה ,והכי חשוב התמדה! הרגלי תזונה לא משנים ביום אחד!!!!!!!! [email protected]

למעלה