גם אני גולשת מתחילה ויש לי בית ספר די טוב שמצאתי דרך האנטרנט אני שלחתי להם אימייל לראות כמה כל העיניין עולה ושהם יחזירו לי תשובה אני מבטיחה להגיד לך וסתם יהיה נחמד גם להכיר עוד גולשת מתחילה דרך אגב אני שירי בת 17 מכפר סבא אז ביי בנתיים
היי מה נשמע? אני חושבת שאם אנחנו לוקחים שיעורים כאילו שתי אנשים אז זה יוצא פחות כסף זה מה שאני הבנתי מהמדריך ואין לי ממש הרבה כסף כרגע.. אז השאלה שלי היא אם את רוצה לקחת שיעורים ביחד ואז זה יעלה לנו יותר זול ואיפה את גרה גם? תודיעי לי מהר בבקשה ביי בנתיים
בעקרון גלשתי על ובגי מקצועי 8 שנים אבל רק עכשיו עברתי לגלשן ויש לי גלשן כבר... אז זה כמו שאמרו זה עולה 60 שקל אם עושים את זה בזוג ואני לא ממש מכירה אנשים שרוצים ללמוד גלישה ואין לי כסף להוציא 100 שקל על שיעור! אני חושבת שלכל בן נוער אין
אז מאיפה את גרה? ואם את רוצה לקחת שיערים ביחד? ביי בנתיים את יכולה להתקשר אליי לפלאפון 054-934142 קוראים לי שירי אז ביי בנתיים
אני לומדת בת"א דרך בית הספר לגלישה שם. אישית אני מאוד ממליצה! את יכולה להיכנס לאתר שלהם...ממש כאן..לאחר מכן לכי ללימודי גלישה..ובראש העמוד תמצאי שם טלפון. המון בהצלחה לך!