גולשת מתחילה

Sarist

New member
../images/Emo92.gifגולשת מתחילה

האם יש לכם המלצות על בתי ספר למתחילים באזור תל אביב, הרצליה וכו'? בתודה מראש!

shiri17

New member
הייי

גם אני גולשת מתחילה ויש לי בית ספר די טוב שמצאתי דרך האנטרנט אני שלחתי להם אימייל לראות כמה כל העיניין עולה ושהם יחזירו לי תשובה אני מבטיחה להגיד לך:) וסתם יהיה נחמד גם להכיר עוד גולשת מתחילה:) דרך אגב אני שירי בת 17 מכפר סבא אז ביי בנתיים

Sarist

New member
תודה

תודה רבה, אני אשמח לדעת פרטים כשיהיו לך... טוב להכיר עוד אנשים מתחילים! להתראות!

shiri17

New member
היייי

היי מה נשמע? אני חושבת שאם אנחנו לוקחים שיעורים כאילו שתי אנשים אז זה יוצא פחות כסף זה מה שאני הבנתי מהמדריך ואין לי ממש הרבה כסף כרגע.. אז השאלה שלי היא אם את רוצה לקחת שיעורים ביחד ואז זה יעלה לנו יותר זול ואיפה את גרה גם? תודיעי לי מהר בבקשה ביי בנתיים:)

me123

New member
באיזה אתר אינטרנט היית?

וכמה כסף עוןלה שיעור? את ממש מתחילה? (ז"א גלשת פעם?) אשמח אם תעני

shiri17

New member
הייי

בעקרון גלשתי על ובגי מקצועי 8 שנים אבל רק עכשיו עברתי לגלשן ויש לי גלשן כבר... אז זה כמו שאמרו זה עולה 60 שקל אם עושים את זה בזוג ואני לא ממש מכירה אנשים שרוצים ללמוד גלישה ואין לי כסף להוציא 100 שקל על שיעור! אני חושבת שלכל בן נוער אין
אז מאיפה את גרה? ואם את רוצה לקחת שיערים ביחד? ביי בנתיים את יכולה להתקשר אליי לפלאפון 054-934142 קוראים לי שירי אז ביי בנתיים:)

faith2

New member
אם את מתכוונת אצל...

טופסי אז שיעור בזוג עולה 60 שקל במקום 100.

faith2

New member
היי../images/Emo13.gif

אני לומדת בת"א דרך בית הספר לגלישה שם. אישית אני מאוד ממליצה! את יכולה להיכנס לאתר שלהם...ממש כאן..לאחר מכן לכי ללימודי גלישה..ובראש העמוד תמצאי שם טלפון. המון בהצלחה לך!

BADbob

New member
כן גם אני שם

עולה 60 אבל הם מלמדים טובבב למרות שזה יקר קצת

REAL boy

New member
טוב דיייייי

לשיחות מהסוג הזה שלכן נועד הדבר הזה שעונה לשם ICQ=] לכו תשתמשו בו..לא צריך להציף את הפורום בשיחות הפרטיות שלכן בנות.. שבוע טוב.

on the wave

New member
כן

הבית ספר הכי טוב לדעתי זה LEARN IN YOURSELF SCHOOL ! לכי קני לך גלשן יד שניה שמתאים למתחילים ולכי לים ותתחילי לנסות לעמוד ! בהצלחה !!

me123

New member
כמה אמור לעלות גלשן בערך?

גלשן שלא יהיה "חד פעמי" אלא יהיה שווה משהו

למעלה