בבקשה תענו

Shusha tayar

New member
../images/Emo92.gif בבקשה תענו

האם מוזיקה כמו רוק עד מטאל משפיעים על בני נוער? 1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? אוקי, אני יודעת שעכשיו אתם וודאי שואלים את עצמכם מה אני רוצה ממכם, אז אני יסביר לכם.. אני עושה עבודה על ההשפעה של מוזיקה על בני נוער.. והתמקדתי על מוזיקת הרוק והמטאל. קראתי מאמרים וגיליתי שיש קשר בין אלימות למוזיקה, ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה.. תודה: שירן ו.. עם כל זה שיש קשר בין אלימות למוזיקה, אל תפסיקו לשמוע רוק ומטאל, זאת המוזיקה הכי טובה! ביו'ש :)

The Walrus

New member
נו באמת.

רוק ומטאל זה כל כך רחב... יש כל כך הרבה סוקי רוק - רוק כבד, רוק מתקדם, וכו' וגם המון סוגי מטאל. מוזיקה יכולה להשפיע על ההתנהגות של בני אדם. יכול להיות שחלק מסוגי המוזיקה משפיעים על אנשים לקחת סמים או ללכת מכות או משהו. מה שבטוח היא שפינק פלויד היא לא אחת מהלהקות האלה. ומכיוון שזה פורום פינק פלויד, אני בספק שתמצאי פה מישהו עם תשובה חיובית.

Shusha tayar

New member
אוקי.. אז רק שתדעי

אמרת שפינק פלויד היא להקה שמשפיע אז איך תסבירי את זה: נער בערך בגיל שלי -17, "ממשפחה טובה ובית טוב" ככל הידוע בלי בעיות נפשיות.. יום אחד שומע פינק פלויד את האלבום "the wall" יוצא לגינה.. ופשוט בברוטליות דוקר את דודה שלו למוות.. כששאלו אותו על המקרה הוא לא זכר כלום.. הסקר הזה לא בא לבד אני קצת חוקרת על הנושא וזה אחד המקרים שהובאו לידיעתי.. אם את רוצה אני יכולה להביא לך עוד כמה הוכחות שמראות שיש השפעה על המוח שנגרמת כתוצאה משמיעת רוק ומטאל.

אם הוא לא זכר כלום איך יודעים שהוא

שמע את the wall? "משפחה טובה מבית טוב" - -קלישאה, ברור היום שיש השפעה גנטית חזקה ושהסביבה לא תמיד קובעת. באותה מידה יכל גם לאכול שלגון קרח ולצאת לדקור את דודתו - ואז היו עושים מחקר על איך שלגוני קרח משפיעים על הנוער... והשאלה האמיתי היא: איך מחקרים מטופשים משפיעים על דעת קהל כלפי אומנות?

Shusha tayar

New member
אני לא באה להשפיע על הדעה שלך

ממש אבל ממש לא.. אני גם שומעת פינק פלויד וגם אבא שלי היה שומע פינק פלויד (ועדיין שומע) ואני שומעת דת' מטאל וטראש, ואימו, ורוק וכל השאר.. זה התחיל בעבודה קטנה שיש לי הגיש ובגלל שאני אוהבת את המוזיקה הזאת החלטתי לעשות עליה עבודה.. ואיך היא משפיעה על בני נוער.. וכשחיפשתי מאמרים גיליתי שיש קשר ישיר בין אלימות למוזיקה

Shusha tayar

New member
תתפלא אבל

כשעשו מחקרים גילו שמוזיקה משפיעה על המוח. ההשפעה התבטאת במן התנהגות כזאת כמו תחת היפנוזה.. האדם מתנהג בצורה שונה מכרגיל וכן, כמה אפילו לא זוכרים איך הם התנגו אז כן אפשר להגיד שבמובן רחב יותר המוזיקה "מהפנטת" את השומע

afon

New member
יש משהו שלא משפיע על המוח?

כל דבר שאת רואה משפיע עליך כבן אדם. האופי שלך, המהות, האישיות כל פרט בך נמצא במוח שלך. עקב כך מה שאת רואה משנה אותך כאדם, מוזיקה, אוכל, חברים, סתם מקרים יום יומיים, לכן כל דבר משפיע לך על המוח. לכן מוזיקה היא לא הגורם להתנהגות קיצונית, היא אך ורק סימפטום של מחלות נפשיות או של תסביכים למניהם. ופה כבר אין הבדלה, בן אדם פסיכופט יכול לשמוע מוזיקה קלאסית כמו שהוא יכול לשמוע דת' מטאל.

Jason2

New member
בגלל זה

בשנת 79-80 מצאו אלפי דודות דקורות ברחבי העולם.

הקשר הוא ברור...אם מישהו ייקח לי את

המוסיקה אני בהחלט אתנהג באלימות כלפיו.... 1. כן - רוק 2. אני בטוח, רק שהשאלה כללית מידי. היא גם משפיעה על מבוגרים. 3. שלילי 4. לא 5. אלה שאני אוהב 6. גורמת לי לרצות לעשות סקס, להרביץ לאנשים, להסניף סמים ולהתאבד - או פשוט גורמת לי להרגיש טוב...תלוי במצב רוח.

למה לא...

1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? כן. הכל. כל סוגי הרוק, ומטאל. (לא דת', ת'ראש וכו') 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? כן, אבל רק לטובה. 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? כן, זה היה כיף. ודי הרבה אם לומר את האמת. זה חלק מהחויה. אלימות מילולית היא חלק בלתי נפרד מהחיים, ומהמוזיקה בפרט. לא יעזור כמה ינסו ליפות את זה. 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? כן. אלימות מתפתחת במקומות שיש בהם אנשים, ובהופעות יש אנשים. אנשים גיאונים בהסטורית הרוק התאבדו, וזאת השפעה מאוד חיובית על האלו שמנסים להיות כמוהם. סקס גם קשור, כי בהופעות קל למצוא זיווג. או במילים אחרות, ממש לא. 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? ארוך מכדי להתחיל. אני ארשום את התמצות Pink Floyd Hoobastank Dream Evil Buckcherry (יותר רוקנרול) Code Of Perfection 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? תלוי איזה. טיפה מסובך להגדיר את זה.

בבקשה-

1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? שומע רוק כבד, קצת מטאל. מפינק פלויד ועד מגדת' 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? לא בגלל המוזיקה. אבל יכול להיות שהיא עזרה 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? תלוי לאיזו מוזיקה מקשיבים ומה המסרים של האומן 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? פינק פלויד, אביב גפן 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? שאלה מיותרת

למעלה