בבקשה תענו

Shusha tayar

New member
../images/Emo92.gif בבקשה תענו

האם מוזיקה כמו רוק עד מטאל משפיעים על בני נוער? 1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? אוקי, אני יודעת שעכשיו אתם וודאי שואלים את עצמכם מה אני רוצה ממכם, אז אני יסביר לכם.. אני עושה עבודה על ההשפעה של מוזיקה על בני נוער.. והתמקדתי על מוזיקת הרוק והמטאל. קראתי מאמרים וגיליתי שיש קשר בין אלימות למוזיקה, ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה.. תודה: שירן ו.. עם כל זה שיש קשר בין אלימות למוזיקה, אל תפסיקו לשמוע רוק ומטאל, זאת המוזיקה הכי טובה! ביו'ש :)

Beautiful Scar

New member
עונה=] וקצת דעה אישית

האם מוזיקה כמו רוק עד מטאל משפיעים על בני נוער? תלוי איך, לפי דעתי נפשית כן.. 1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? אני שומעת פאוור מטאל טראש מטאל בקיצר כל סוגי המטאל מחוץ ניו ודת' 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? האמ כן אבל לטובה=] היא מסבירה להם [לפי דעתי] שלא צריך להיות כפי שהחברה רוצה שתהיה אלא שאתה יכול להיות כפי שאתה. 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? לא אפעם!! רק בפוגו אולי לזה מדברים פורום זה כמו מכות כאילו דחיפות!! במיוחד לקצב של מוזיקה=] עושים את זה בהופעות =] 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? אכן הכל מחוץ אלימות =] התאבדות זה שמדוכאים המוזיקה ממש עוזרת לצאת מזה.. 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? האמ אין לי כוח להתחיל כנסי לבלוג שלי 243510 תקראי שמה 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? חופשיה. מאושרת. שלא אכפת לי מה אחרים חושבים כי אני יותר טובה מהם =]

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונה../images/Emo9.gif

1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? כן.. בעיקר ניו 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? משפיעה... ברור שהיא משפיעה.. ויש אנשים שלוקחים את זה יותר מדיי קשה.. זה תלוי באיזה תחומים. 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? לא 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? לא. אני לא חושבת שרוק/מטאל גורם לאלימות ואנשים חושבים את זה רק בגלל שזה מוזיקה נורא כבדה (תלוי בסוג ובלהקה כמובן), סקס?! אני חושבת שבריטני ספירס יותר קרובה לסקס מאשר כל להקת רוק או מטאל אחרת. התאבדות?! לא.. ממש לא.. 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? אממ לא רואה בדיוק כהשפעה אלה יותר כהערכה ללהקה ולמוזיקה שהיא עושה.. בעיקר System Of A Down, Guns N' Roses, Bullet For My Valentine ויש עוד הרבה
6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? מצויין!

Unflushable

New member
היר, איים אנסרינג איט

האם מוזיקה כמו רוק עד מטאל משפיעים על בני נוער? 1.האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? סי. אני שומע מטאל קיצוני (בלאק, דת', דום, ת'ראש, והומוקורים למיניהם, גראנג', רוק אלטרנטיבי וקצת נו-מטאל 2.האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? בהחלט. רוב בני הנוער משתייכים ל"קליקה" מסויימת, שקשורה ישירות גם בהתנהגותה למוזיקה, ויש את הפוזרים המפגרים שלא מבינים את המשמעות מאחורי המוזיקה וחותכים את עצמם בגלל אוונסנס וכ"ו 3.האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? הודעה זו נכתבת מחדר האינטרנט של כלא מגידו שבצפון, בו אני משרת מאסר עולם. למה אתם שואלים? קודם כל על רצח כומר ומתפללים גאנאים בו לקחתי חלק פעיל, בעקבות המוזיקה של מייהאם ושל בורזום, וכמו כן, בעקבות קאניבל קורפס חנקתי בחורה ואנסתי אותה לפני ואחרי המוות, ואז עשיתי לחבר שלי מעשה סדום בתלאי בשר, ופיצחתי לו את עמוד השדרה, ואנסתי בחורה עם סכין בעודה מורידה את עורה מאיברי עם סכין גילוח. לקינוח ריסקתי לאימי את הפנים עם פטיש... אחרי מעשה זה נכנסתי למאסר עולם 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? אצל פוזרים.. בפאנק יש קשר לסקב ואלימות, כי פאנקיסטים=פוזרי מפגרים שלא מבינים שום דבר מהחיים שלהם 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? עכשיו? אורפנד לנד..הם שינו את חיי קומפליטלי.. במיוחד קובי פרחי 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? סבבה

noam the ninja

New member
עונה

1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? ראפ מטאל, ניו מטאל, ת'ראש מטאל, אלטרנטיב מטאל, מטאלקור, הארדקור, פאנק, אינדסטריאל מטאל, וכל מה שנשמע טוב וכבד. 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? כן, כמעט בכל תחומי החיים שלהם, במיוחד בגיל הזה, זה מה שמעצב את האישיות של הבן אדם. 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? לא 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? לי אין קשר, חוץ מסקס ואלכוהול, שאני מעריץ שלהם, אבל יש את הקיצוניים יותר שיתאבדו בגלל שהם חשבו שאיזה להקה מדברת על זה, ויש כאלה שלוקחים את זה כמוזיקה חסרת משמעות, אני די באמצע. 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? כמוזיקאי, משפיעים עליי סליפנוט, אמסטפ, דפטונס, P.O.D, וקצת מטאליקה, אבל כנער מתבגר, כל להקה שאני שומע. 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? שאני יכול גם לעשות מוזיקה כזאת, ולעשות מוזיקה כזאת זה הדבר הכי טוב, זה הכל

noam the ninja

New member
עונה

1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? ראפ מטאל, ניו מטאל, ת'ראש מטאל, אלטרנטיב מטאל, מטאלקור, הארדקור, פאנק, אינדסטריאל מטאל, רוק כבד וכל מה שנשמע טוב וכבד. 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? כן, כמעט בכל תחומי החיים שלהם, במיוחד בגיל הזה, זה מה שמעצב את האישיות של הבן אדם. 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? לא 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? לי אין קשר, חוץ מסקס ואלכוהול, שאני מעריץ שלהם, אבל יש את הקיצוניים יותר שיתאבדו בגלל שהם חשבו שאיזה להקה מדברת על זה, ויש כאלה שלוקחים את זה כמוזיקה חסרת משמעות, אני די באמצע. 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? כמוזיקאי, משפיעים עליי סליפנוט, אמסטפ, דפטונס, P.O.D, וקצת מטאליקה, אבל כנער מתבגר, כל להקה שאני שומע. 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? שאני יכול גם לעשות מוזיקה כזאת, ולעשות מוזיקה כזאת זה הדבר הכי טוב, זה הכל

Gonzolio

New member
עונה

1. כן, מטאל וגוט בעיקר 2. כן פעם הייתי ילד של אמא ועכשיו אני דומה למשהו מת 3. נו מי לא רקד פוגו פעם החיים??? 4. אלימות כן אולי, סמים כן אולי אבל מה קשר לסקס? סקס בהופעה אולי:) 5. גוט, נסיונות התאבדות :( 6. תלוי איזה מוזיקה,שיחמה,רוגע,צורך באלימות וכו'

Elpar

New member
עונה

1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? כל מיני סוגים, כל מה שממליצים לי, מעדיף כמה שיותר כבד ורועש 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? כן במידה מסוימת 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? לא נראה לי 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? כן, אני חושב שזה מוגזם אבל זה קורה 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? אמסטפ, POD, סליפנוט, דפטונס, RHCP, אמינם, לינקין פארק, סטיינד, פרנז פרדיננד, גאנז אנד רוזס ודה סקרופיונס... יש עוד אבל, רק פחות משפיעים 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? טוב, עושה הרגשה טבוה כזאת, צורה להתבטאת ומקום שלך שאתה יכול להגיע אליו כדי לצאת מהכל

תשובות

האם מוזיקה כמו רוק עד מטאל משפיעים על בני נוער? כן, אבל זה תלוי איזה נוער 1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? כן, לא יודעת אני לא שומעת לפי סוגים מה שנשמע טוב אני שומעת 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער?יש כאלה שכן, ויש כאלה שלא 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית?לא בכלל לא, אני לא ילדה אלימה בכלל 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? לא, מישו ששומע נגיד דיכאון או פופ גם יכול להתאבד זה בכלל לא קשור למוזיקה 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? יש הרבה! כמו- within temptation nightwish in flames children of bodom cradle of filth lacuna coil ויש עוד הרבה חחחח 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? טוב, אם היא לא הייתה גורמת לי להרגיש טוב עם עצמי, הייתי שומעת??

למעלה