בבקשה תענו

Shusha tayar

New member
../images/Emo92.gif בבקשה תענו

האם מוזיקה כמו רוק עד מטאל משפיעים על בני נוער? 1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? אוקי, אני יודעת שעכשיו אתם וודאי שואלים את עצמכם מה אני רוצה ממכם, אז אני יסביר לכם.. אני עושה עבודה על ההשפעה של מוזיקה על בני נוער.. והתמקדתי על מוזיקת הרוק והמטאל. קראתי מאמרים וגיליתי שיש קשר בין אלימות למוזיקה, ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה.. תודה: שירן ו.. עם כל זה שיש קשר בין אלימות למוזיקה, אל תפסיקו לשמוע רוק ומטאל, זאת המוזיקה הכי טובה! ביו'ש :)

yotamn9

New member
למרות שאני נגד כל ההקבלות האלה של

אלימות ומוזיקה מסויימת אני אענה כדי שתעשי את העבודה...
1. כן. מרוק קל עד טראש מטאל כמו מטאליקה. 2. לא. 3. לא. 4. לא. 5. סטיב ואי, מטאליקה, ג'ו סאטריאני, דרים ת'יאטר וג'ון פטרוצ'י בפרט, פינק פלויד, לד זפלין וג'ימי הנדריקס. 6. כיף.

shmueldvir

New member
you welcome

הנה... 1. אני שומע רוק, רוק כבד, ופאנק הכי כבד שהגעתי לשמוע זה metallica קצת, black sabbath ומרלין מנסון. 2. אני חושבת שזאת מוזיקה שמשפיעה על בני נוער (וגם עוד הרבה סוגי מוסיקה) 3. לא ממש...אבל לפעמים בויכוחים על אמנים ויכוח העצבים קצת עולים וניהיה סוער מילולית
4. יש קשר...האמת שכל דבר יכול להשפיע על הבן אדם. לא חייב להיות ז'אנר מסויים של מוזיקה זה קצת מטופש...גם ראפ או Fאנק יכולים להשפיע על הבן אדם. וגם עוד סוגי מדיות ונושאים. 5. האמנים הכי משפיעים עלי הם: john frusciante, jimi hendrix, frank zappa, R.H.C.P, neil young, iggy pop, david bowie, smashing pumpkins, captain beefheart 6. משוחרר, מדוכא, פ'אנקי, מגניב...תלוי מה אני שומע. מוזיקה זה כיף החיים!

NiKi†a

New member
זה ליחידה החמישית? P:

בכל אופן- 1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? כן, שניהם. רוק קל, רוק כבד, רוק אלטרנטיבי, טראש מטאל, פרוגרסיב מטאל, דת', פאוור... 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? כן 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? לא 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? כן קצת. 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? מיוז, דרים ת'יאטר, מגהדת'..ולהקות פאוור למינהן. 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? אממ..

The Miller

New member
פפ

1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? כל מיני, בעיקר רוק אלטרנטיבי 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? כן 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? לא ממש הבנתי את השאלה, אבל לא נראה לי 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? כן, כמו לכל מוזיקה אחרת ומלא דברים אחרים... 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה?נראה לי רדיוהד וברי סחרוף 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? תלוי

inbal287

New member
../images/Emo142.gif

1.האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? כן. רוק על כל סוגיו, פאוור, גות', טראש [נו אין לי כוח לכתוב הכל]... אז הכל חוץ מבלאק. 2.האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? כן. אבל לאו דווקא בצורה רעה. 3.האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? לא. 4.האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? אישית לא. כי מי שרוצה להתאבד יעשה את זה בלי קשר למוזיקה [כנ"ל לגבי אלימות וסקס... מה נראה לכם, שאנשים ששומעים סוגי מוזיקה אחרים לא עושים סקס?
] 5.איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? HIM, Goo Goo Dolls, Sonata Arctica, GN'R, Type O Negative 6.מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? בחיים
. סתם, האמת שזה תלוי בהרגשה שלי באותו רגע... אבל מוזיקה תמיד תגרום לי להרגיש בחיים ותעלה איתה עוד רגשות בהתאם למצב הרוח שלי.

oneman2

New member
התשובות שלי

1. שומע רוק (בעיקר ישראלי וקלאסי) וגם קצת פאוור מטאל. 2. כן 3. לא 4. לא 5. פינק פלויד, לד זפלין 6. הנאה... לא? P:

אני אענה כל זה, בשבילך..

1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? אני שומע רק ג'וי דיויזן 2.האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? בהחלט 3.האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? לא, כי אני לא שומע מוזיקה אלימה, רק אובדנית. 4.האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? בהחלט, כבר שני חברים שלי התאבדו בהשפעתו של איאן ק'רטיס 5.איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? JOY DIVISION, FUNERAL FOR A FRIEND, TAKING BACK SUNDAY, DAVID BOWIE 6.מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? האמנים שאני שומע גורמים לי להתאבד בעיקר בשיר LOVE WILL TEAR US APART של ג'וי דיויזן

למעלה