אשמח לעזרתכם

../images/Emo92.gifאשמח לעזרתכם

הבת שלי והחתני החליטו להזמין את שתי המשפחות הגרעיניות לחגוג את הולדתה של נכדתנו הטרייה. ובאותה הזדמנות לציין את יום הולדתו של הבעל שלי שמשנה קידומת. חשבתי לברך את שתי נכדותי , ביתי וחתני וכמובן בעלי בברכה שבה אני נותנת מתנות קטנות שיש מאחוריהן הגיון. וכמובן מעלות חיוך. חשבתי לתת לבעל לי תמונה לדוגמא בה שנינו מצולמים עם דפנה מיד לאחר לידתה ולאחל לו שנזכה לעוד הרבה רגעים כאלו. חשבתי לתת לנכדה החדשה מפתח שיפתח לה את דרכה להצלחות בחיים. אשמח לקבל עוד רעיונות בבקשה.

KarinDi

New member
עוד רעיונות

איזה כיף אירועים משפחתיים רבי שמחות! חבילת פלסטרים עם ציורים- לבריאות נרות רומנטיים- להמון אור קפה איכותי עם ספל יפה- לפינוקים הקטנים של החיים קרמבו- לדעת לשמור על הדברים העדינים שמיכת כרבולית- חום ואהבה מגבת- שתמיד תהיו עטופים בחום ואהבה כמה סוגים של תה- שהחיים יהיו מלאים במגוון של טעמים זה הכיוון?

KarinDi

New member
אהה....לא הבנתי

אז בשינוי כיוון: - קוביות- שתשאפי גבוה גבוה - בובה- שתמיד תדעי אהבה ללא תנאי - משקפי שמש וורודים (מפלסטיק, כמובן)- שתמיד תראי את העולם בצבע הנכון - נעלי בית- "שיהיו ידיך עסוקות, וצעדיך בטוחים..." (פעם הכנתי לחברה מתנה שלמה לפי השיר הזה, "צעיר לנצח", אם זה מעניין אותך אשמח להציע הצעות רלוונטיות לפי השיר) - דלי וכף- שתהני מהדברים הפשוטים בחיים - רשמקול (אחד הצעצועים האהובים על ילדים): שתמיד ישמעו את קולך - כלי מטבח- שתהיה לך זכות בחירה (אני מושפעת מדיון פמיניסטי בפורום שכן...) בקיצור- כל צעצוע יכול להפוך בקלות לאיחול, באותה מידה את יכולה ללכת לחנות, לקנות כמה צעצועים קטנים ואאנחנו נעזור לך למצוא איחולים מתאימים...

למעלה