Jagged chaos
New member
../images/Emo91.gif
Chris Cornell - preaching to the end of the world מתוך האלבום סולו היחיד של הבחור בנתיים מ-1999. עושה את הבלאדת פופ-רוק האקוסטית הכי טובה שבק לא עשה בטעם של ביטר-סוויט. Fiona Apple - I want you לפני כחצי שנה VH1 ערך טקס מחווה לאלביס קוסטלו. פיונה אפל קיבררה בענק את i want you, אחד השירים היותר מדכאים והלירקריים שיש. קוסטלו אמר בסוף הטקס שפיונה אפל היתה הכי תותחית. פשוט מטורף מה שהיא עשתה שם. Alice in chains - Nutshell- בלאדת רוק-אלטרנטיבי שלא מאפיינת את הלהקה, שיר אקוסטי עם ליווי גיטרה גדול שקט נטול צרחות, שירה עדינה וליריקה הכי "אלה החיים הסדוקים שלי ואני כותב את זה הכי אינדוידואלי". Cary Brothers - Blue eyes- לכאורה עוד בלאדה של להקת רוק אמריקאית צעירה. למרות שהז'אנר לא מצדיק את הקיום של עצמו, גם השיר הכי גרוע, ברגע שיבוא בזמן הנכון שלו, יוכל להיות הקתרזיס שאפשר לחפש.
Pearl Jam - man of the hour- לחן מינורי מלנכולי על הקול העמוק של אדי וידר, יכול להיות גרסת הגראנג' הלא פלצנית ל"עוף גוזל", על הילד שמתגבר ועוזב. and the doors are opened now and the bell are ringing out cause the man of the hour is taking his final bow goodbye for now' Air- playground love השיר ההזוי מהסרט הפולחני הזה על הבתולות הבלונדיניות שמתאבדות בסוף הסרט; the virgin suicides. ללילה עגמומי למצב ביזארי לא מובן
. Minnie Driver - everything I've got in my pocket, כה, מיני דרייבר השחקנית, כמה שזה לא נשמע מפתה. אבל על הדיסק הזה שלה המליץ לי ב-2004 אותו מוכר חנות מחתרתית שהבחור ידע לצלוף 100% במוזיקה הטובות שלא תשמעו עליהן. הכלאה מעניינת בין טורי אימוס לדיידו ומיני דרייבר מביאה שיר ל-2004 שנשמע כמו איזה פלאשבק לשיר עצוב ששמעתם בלילה בשנות השמונים. http://www.youtube.com/watch?v=mxzPgddhJAo תהנו
Chris Cornell - preaching to the end of the world מתוך האלבום סולו היחיד של הבחור בנתיים מ-1999. עושה את הבלאדת פופ-רוק האקוסטית הכי טובה שבק לא עשה בטעם של ביטר-סוויט. Fiona Apple - I want you לפני כחצי שנה VH1 ערך טקס מחווה לאלביס קוסטלו. פיונה אפל קיבררה בענק את i want you, אחד השירים היותר מדכאים והלירקריים שיש. קוסטלו אמר בסוף הטקס שפיונה אפל היתה הכי תותחית. פשוט מטורף מה שהיא עשתה שם. Alice in chains - Nutshell- בלאדת רוק-אלטרנטיבי שלא מאפיינת את הלהקה, שיר אקוסטי עם ליווי גיטרה גדול שקט נטול צרחות, שירה עדינה וליריקה הכי "אלה החיים הסדוקים שלי ואני כותב את זה הכי אינדוידואלי". Cary Brothers - Blue eyes- לכאורה עוד בלאדה של להקת רוק אמריקאית צעירה. למרות שהז'אנר לא מצדיק את הקיום של עצמו, גם השיר הכי גרוע, ברגע שיבוא בזמן הנכון שלו, יוכל להיות הקתרזיס שאפשר לחפש.