../images/Emo91.gif

רקדנים יקרים
אני רוצה להמליץ לכם על הסרט "סטפ אפ". מדובר על חייו של טיירל שבא מהשכונות מצוקה ולומד היפ הופ. ועל נורה שלומדת בלט וקלסקאה. השניים מתחברים ומתחילים לרקוד. הסרט מדהים ומרגש, הוא מתאים ממש לנולד לרקוד, מתחילים מ0 ומתקדמים ל100. כמו בנולד לרקוד. שווה צפייה
קצת על הסרט: טיילר קייג' (צ'אנינג טאטום) מבלה את חייו ברחובות האלימים של ברוקלין, ומודע לכך שאין לו עתיד מחוץ לשכונה. לאחר שהוא מסתבך עם המשטרה ונשלח לעבוד בעבודות שירות בבית הספר לאמנויות, חייו הולכים בכיוון לא צפוי. נורה, הרקדנית הפופולארית של בית הספר לאמנויות, רוצה יותר מכל לכבוש בסערה את הופעת הגמר הבית ספרית הקרבה ובאה. לשם כך, היא חייבת למצוא מחליף לבן זוגה הפצוע, כדי. כשהיא עוקבת בסתר אחר תנועותיו של טיילר, נורה מגלה שיש לו את הפוטנציאל המתאים להפוך לרקדן אמיתי ולבן זוגה ברגע הגדול. כשהשניים מתחילים להתאמן יחדיו צפים מעל לפני השטח, ההבדלים החברתיים והתרבותיים, המאפיינים את האזורים מהם באו: בעוד טיילר חולם על היום בו יוכל לבנות לעצמו עתיד מחוץ לרחובות של ברוקלין, נורה חולמת על האפשרויות שיפתחו לה, אם תצליח להרשים בהופעת הבוגרים השנתית. לטיילר יש הזדמנות אחת להוכיח לנורה ולעצמו שהוא מסוגל לממש את הפוטנציאל שבו. מומלץ מאוד!

taloss

New member
רציתי ללכת לזה../images/Emo7.gif

חברות שלי סיפרו לי שזה סרט מצויין.. אין לי זמן ללכת לראות חחח

כמה תיקונים..

מדובר על חייו של טיירל שבא מהשכונות מצוקה בשכונות אלה האלימות חוגגת, טיירל מתמצה בתחום הריקוד בסגנון היפ הופ וברייקדינס. מדובר על נורה שלומדת בלט וקלסקאה. השניים מתחברים ומתחילים לרקוד. הסרט מדהים ומרגש, הוא מתאים ממש לנולד לרקוד, מתחילים מ0 ומתקדמים ל100.

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

הסרט כ"כ מדהים ומרגש
אחרת לא הייתי ממליץ עליו

HilaZ1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gifכך כך מדהים ומומלץ!

הגרילה

New member
ראיתי../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

סרט מדהיםם!
אין מילים!1 פשוט לכו לראות אותו לא תצטערו על כלוםםם!!

yaeli1993

New member
נצל"ש ../images/Emo207.gif../images/Emo62.gif

מישהו יודע איך קוראים לשיר (מנגינה יותר נכון) שרקד עליה אנטון לפידוס באודישן שלו שהוא היה לבוש בשחור עם עניבה? אתם יכולים לראות באתר של נולד לרקוד בקשת בעמוד שלו שיש שם קליפ קצר של האודישן, זה מנגינה כזו שהוא רקד עליה ג'אז\מודרני משהו כזה... מנגינה מאוד ידועה עם חצוצרה או סקסופון מה שזה יהיה...חחח..
בבקשה אם מישהו יודע שיגיד לי!! הנה הקישור לקליפ...אשמח אם תענו לי

Mayoosh5

New member
אני רוצה לראות!!../images/Emo99.gif

סופשבוע הזה מקווה ללכת

אריות ציון+שוקו+אורי בהצגה ביחד...

הלכנו להצגה "רוקדים ברחוב" מבית הספר. בהצגה היו חבורת אריות ציון,שהיו בנולד לרקוד. הצגה מדברת על שני חבורות ברקיינס שבריב כבר 3 שנים. כולם שם רוקדים ברמה גבוהה והכול. ויש עוד גרסא להצגה. 1.בכוכובם של אריות ציון 2.בכיכובם של אורי מאיר ואביסף [שוקו] שילוח ואריות ציון ההצגה הייתה מדהימה!!!!!!!!!!! מומלצת מאוד,במיוחד למי שאוהב לרקוד.

JULI4561

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif צ'נינג !!!!!!

סרט מעולה ! מומלץ מאוד :] !

למעלה