Jagged chaos

New member
../images/Emo91.gif

אם היה פרומו לאיזה פרויקט עם רעיון של "תראו איך שירים אקוסטים יכולים להפוך שירים בינוניים למשהו טוב" אז ה-Eight easy steps של ואנקובר סאנשן היה מוביל את זה
. נראה לי ליאור היה מדבר על זה..ורק עכשיו יצא לי לשמוע... כל כך מעולה שמגיע לו אשכול חדש. נשמע קצת כמו לחן של uninvited...עדיין מבריק. |הולך-לשמוע-את-הוואנקובר-סאנשן| ...אין לי כוח לערוך את ההודעה עכשיו
... עע גם Exuces מעולה
מתחיל באה-קפלה....

O r a c l e

New member
הגיע הזמן!!!

הוונקובר סשן הפך את רוב השירים למעולים!! אני אישית גם מעדיף את ה-EES האקוסטי, את Excuses קצת פחות. עוד שיר הלדעתי השתפר בהמון הוא A Man שנשמע פשוט מדהים!!!! וגם Sister Blister כבלדה נשמע מצויין. רק TG נשמע עדיין משעמם...

Rוית

New member
מאז ומעולם טענתי שהוונקובר מעולה..

חבל שזה לא יצא בדיסק כמו שתוכנן במקום החידוש של ג'אגד.. ככה זה גם היה אקוסטי וגם מיני אוסף וכולם היו יוצאים מרוצים!!! ..או משהו כזה.

shikma r

New member
נשמע טוב..

מזכיר לי, שאני אוחי ישבנו אצלי בחדר והתחלנו ליצור גירסאות אקוסטיות לשירים של אלאניס כמו Sympathetic Character, Would Not Come.. דווקא יצאו אחלה גירסאות! אם הייתי יכולה להקליט אותן,והיה לי קול כמו שלא אלניס בדיוק :) אגב קול של אלאניס, קיבלתי מחמאה ענקית (אבל לא כל כך נכונה,לדעתי) מידידה של חאי. שיבנו כולנו על החוף,כל אחד עם כלי אחר (אני על המפוחית כמובן) ופשוט ניגנו כמה שעות טובות. אחי ניגן אלאניס,אני שרתי. בסוף השיר היא מחייכת ואומרת לי:" וואי,שקמה, את יודעת יש לך קול כמו של.. נו הזמרת הזאת.. אלאניס!" אם לא הייתי שחורה,הייתי מסמיקה.אז במקום להגיד תודה התחלתי להסביר ששירים של אלאניס שרים כמו אלאניס אז זה נשמע דומה,ורק בסוף נזכרתי שכדאי שאני אסתום,אגיד תודה,ואמשיך לשיר שירים שלה :)

למעלה