Ananda Shake-Wonderland (album version
M moshiko100 New member 11/2/06 #4 כן בקרוב ויש להם הפעם גם אחלה אלבו אלבום יהיה למה לצפות (לא יותר מידי אבל עדין פולאון טוב)
Y y o b b o New member 11/2/06 #8 גם אני שמעתי את האלבום כבר... ופשוט הוא מטורף!! אני ממש ממש אהבתי! הם השתפרו בכל המובנים, סאונד מלודיות וכו'... פשוט תענוג!
גם אני שמעתי את האלבום כבר... ופשוט הוא מטורף!! אני ממש ממש אהבתי! הם השתפרו בכל המובנים, סאונד מלודיות וכו'... פשוט תענוג!
X X Ripper New member 12/2/06 #10 משמיעה ראשונית של האלבום אלבום לא רע בכלל כמו שאני תמיד אומר לגבי ההרכב הזה-הם משלבים את ההרגשה של הגואה על הפולאון של ימינו אנו אחלה שבוע שיהיה
משמיעה ראשונית של האלבום אלבום לא רע בכלל כמו שאני תמיד אומר לגבי ההרכב הזה-הם משלבים את ההרגשה של הגואה על הפולאון של ימינו אנו אחלה שבוע שיהיה
X X Ripper New member 12/2/06 #11 נצ"לש neuromotor-mama goblin-גנב בן גנב לקח את הסאונד של גאמא גובלינס טוב נו שיהיה.....
P psychopsy New member 11/2/06 #5 אם כבר wonderland.... azax syndrom- alice in wonderland אני מת על הסאונד שלו...
D DorDassa New member 11/2/06 #7 לההה.. עזוב עכשיו קליפורניה... Vibe Tribe - Liberation איזה גאונות =]