GallaxY

New member
../images/Emo91.gif

לא יודעת אם הטראק הזה שוחרר אבל איזה חיה זה Brain Damage - We are the Musicians ויק תותח עללל!! אלבום בקרוב

GallaxY

New member
אוי שתקי

בבקשה תעשי לי טובה זה באמת כבר מתחיל לעצבן

גלייה

תשמרי על פה נקי. לא קיללו אותך ולא ייחסו את התשובה אלייך. שיהיה לך קצת כבוד למבוגרים ממך קצת.. לא הרבה.

GallaxY

New member
חחח מה לא נקי?

קיללתי? חחחח אוקיי סתכלי אולי לא יחסת אליי את התגובה אבל זה ברור שניסית לעקוץ אותי בגלל שנעלבת שאמרתי לך ש"זה לא עניינך" אז תחסכי

גלייה

שמעי אין לי עיניין לפתוח פה פנל ויכוח איתך בטח לא על פניי הפורום. אל תגידי לי "תשתקי" אני לא בגיל שלך סבבה? וכן אמרתי לו "זה לא עיניינך" אוליי כדיי לחסוך ממנו את ההיתנפלות שלך עליו.. לעצם העיניין.. תלמדי לא להוציא את העצבים שלך פה על אנשים.. זה באמת לא מעניין אף אחד. כל אחד והבעיות שלו לכן יש מחשב קצת לנקות את הראש הבנת? את יכולה להגיד לי לא עד מחר.. אבל השנים ילמדו אותך. כל טוב לך.

GallaxY

New member
את חושבת שזה מזיז לי בת כמה את?

דיי אנשים תפסיקו לנצל את הגיל שלכם מתי תבינו שזיקנה זה דבר רע, לא דבר טוב? ... אויש חחח לא הוצאתי על אף אחד עצבים את התערבת בלי קשר תפסיקי לדחוף את האף שלך לכל הודעה כבר דיי אני לא אומרת את זה בשביל להיות מגעילה פשוט רציני יעני כמה אפשר לעצבן אותי? חח אני באמת משתדלת שלא להתעצבן ממך אבל את כאילו מתעקשת? לא יפה
חוץ מיזה אולי זה כן עניינו? אל תעני במקומי ו"תחסכי את ההתנפלות שלי עליהם" זה לא התפקיד שלך בחיים האלה וכל טוב גם לך אגב

למעלה