יש כמה שעשו לז'אנר שם רע, כמו לימפ ביזקיט.. באמת Infectious Grooves טובים, חבל שהבסיסט טרוחיליו מכר את נשמתו לשטן ועכשיו הוא מנגן עם מטאליקה (מה לא עושים בשביל כסף). יש את הלהקות המוכרות כמו Faith No More ו Rage Against The Machine. בכל מקרה, הנה רשימה של כמה להקות Fאנק מטאל שאני אוהב: One Minute Silence, 40 Below Summer, Incubus, Relative Ash, 311 (Its more Reggae-Core than FunkMetal) יש עוד הרבהה אבל כרגע המח שלי ריק
אינפקשס זה בכלל הרכב שהסולן והבסיסט של suicidal tendencies הקימו בשביל הפאנ(ק) שלהם, לא היה להם מושג שזה יתפוס. בסוף הם הוציאו ארבעה אלבומים וזהו... זה לא שהוא מכר את נשמתו לשטן, הוא נגן. ובהתחשב בחומר של suicidal, יש מצב טוב שהחומר של מטאליקה מוצא חן בעיניו, למרות הפארטים המשעממים שהוא מנגן.(עלובים ביחס ליכולות שלו)
אתה מנסה להגיד שהם להקת מטאל שג'ורג' הכניס להם פ'אנק?? בכלל לא! אם כבר אז יש להם קצת טראש... אבל לא מטאל! ההגדרה הכי נכונה הפ'אנק-מטאל היא RAGE... INFECTIOUS GROOVES קצת יותר מדי מטאל...
אני באמת ממליץ על One Minute Silence, הם הוציאו שלושה אלבומים. האלבום הראשון הוא פשוט Fאנק מטאל משובח ואגרסיבי, כמו שאני אוהב. לידם רייג' נשמעים כמו מוזיקת גלגל"ץ. אז גם הם "יותר מדי מטאל", אבל בכל זאת פ'אנק לריסים.
ב-Freaky Style כמעט ואין מטאל... אולי אפשר לשמוע קצת השפעות של Pאנק, אבל לא מטאל. האלבום היחיד שאפשר להגיד שהוא פ'אנק-מטאל (ושוב, הייתי יותר אומר טראש) הוא The Uplift Mofo Party Plan... בכל שאר האלבומים זה לא מטאל... זה אולי השפעות מרוק קצת כבד וPאנק.