|*
*|

meiritamir

New member
|*../images/Emo91.gif*|

טוב, אולי זה לא הכי פאוור... אבל זה מאוד מטאל, וכבד למדי... אז אלו מכם שמכירים את James Labrie, סולנה של הלהקה האגדית Dream Theater....הקשיבו הקשיבו... הבחור הוציא אלבום סולו,איכותי מאוד...לאלו שאוהבים את הצד הכבד והכועס של המטאל... מדובר באלבום כועס למדי, עוצמתי ונהדר, לטעמי... שמו של האלבום הוא Elements Of Persuasion. אחד האלבומים החזקים שיצאו עד עכשיו, לדעתי...לא ממש פרוגרסיב כמו דרים, אבל אפשר למצוא אלמנטים פה ושם. המלצות על שירים מסויימים: Invisible Undecided Pretender תהנו!

slallum

New member
ובכן

שמעתי על זה, קראתי ביקורת של הדיסק של טל רודס, ולפיו המוזיקה שם די גרועה.. והקול של לאברי מאוד יפה. אני בנאדם שמעדיף מוזיקה על קול, לכן אנל'א אקנה וגם לא אוריד

meiritamir

New member
עם כל הכבוד לטל...

זה שלוקחים דעה של בנאדם מבלי לשמוע - זה לא דבר חכם לעשות. לכל אחד יש את הטעם שלו. טל שומע פרוגרסיב וזהו, בערך. ברגע שבנאדם מבטא את עצמו - קצת בשונה מכל הלהקה, יש לזה סגנון אחר לגמרי.

slallum

New member
well

טוב, אני משער שננסה אולי להוריד משהו =] ויש לך כבוד לטל? לי אין כל כך, בנאדם נפוח במקצת אני חושב
אבל יש לו טעם וכתיבה טובה, זה כן :)

Musta Susi

New member
כן, קח לדוגמא את

Eric Peterson הסולן של Tastament. יום אחד עלה במוחו המבריק רעיון ג-א-ו-נ-י!!! להקים את פרויקט הצד הזה Dragon Lord-שילוב של Black מלודי עם נטיות לת'ראש. הוא נשמע פשוט ה-ר-ב-ה יותר טוב שם כשהוא צורח. זו ממש קפיצה של כמה רמות *טובות* מבחינתי. לכן לא הייתי פוסל גם את פרוייקט הצד (או מה שזה לא יהיה)של James Labrie

למעלה