../images/Emo91.gif

הבקשה שלי מופנת לז'ק. במקום שהרבה אתלטים מהמרכז ומהצפון ייסעו עד ירושלים. אז אם יש בעיות בהדר יוסף, למה האיצטדיון של אונ' ת"א לא יכול לשמש אותנו האתלטים כאיצטדיון שייערכו בו תחרויות. זה במיקום מצוין, חוץ מהמגרש שצריך לשפץ אותו, הוא איצטדיון אידאלי לתחרויות. אני לא מאמין,שיהיה בעיה של קהל יש את מרכז הספורט ליד וזה במרכז מבחינת אוטובוסים לבאים מירושלים ובאר שבע. ולחיפאים כמו מיקי ועוד רבים אחרים יש תחנת רכבת, שהמרחק בינה לאיצטדיון רבע שעה הליכה, כך שלא צריך להפסיד יום עבודה או לימודים מקווה לקבל תגובות חיוביות.

מה עם המסלול REKORTAN?.............

אתה יודע כמה זה כסף צריך? יותר מי החוב של אגוד אתלטיקה חוץ מי זה אין בעיות בהדר- יוסף יש בעיות עם התשלום. שלא משלמים שכאר-דירה אז מגורשים הדיירים. אני מבין הכול רק צריך לסגור דברים שחותמים אל החוזה ולא פיתום לקום בבוקר עם מינוס גדול בבנק למה כול השנים אגוד שלם ו שתק ? אתלטיקה זה לא צבא,צריך גם חוש עסקי לדעת אך לגייס כסף . למשל אגוד השחייה כן מצליחים ו - משקורות של המאמן מגיה גם ל - 30.000 BRUTTO ו-אנף פורח

GK2670

New member
יש גבול לכל תעלול!!

דיי כבר להתבכיין! כשאנחנו הירושלמים וגם כל מחוז הדרום היינו צריכים לנסוע לתל אביב לא התלוננו שאנחנו חוזרים מאוחר ושקשה להגיע וכל הבולשיט הזה אז די! חוץ מזה באצטדיון בהדר יוסף חוץ מריצה אי אפשר לעשות כלום כי המשטח בכל שאר המקומות דפוק!! חוץ מזה ספורטאי טוב יעשה הישגים בכל מקום וחוץ מזה אם כבר אז בתחרויות בירושלים היו השנה תוצאות יותר טובות ממה שהיה בהדר יוסף בתחילת השנה ובכל שנה שעברה!!

סליחה האצטדיון בירושלים לא מתים>>>>

לתחרויות גדולות אין קשר לנסיה זה דפקה טוב לגבן אבל כול הארגון פשוט בושה!!! ו-עד דבר אצטדיון לא חוקי. יש לי מידע שאליפות יהיה בתל-אביב

למעלה